Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Scorseses Dylan-kupp

Regissør Martin Scorseses skal lage dokumentar om den kamerasky Bob Dylans tidlige karriere.

Dylan har ikke gitt et filmet intervju på over 20 år. Men nå har Martin Scorsese lykkes i å overtale artisten til å stille opp for BBCs Arena Arts-program. Scorsese og Dylan jobbet sist sammen på «The Last Waltz», en dokumentar om The Bands siste konsert.

- Jeg har beundret og kost meg med Dylans mange musikalske forvandlinger. Dette prosjektet gir meg en sjanse til å utforske en av de mest spennende artistene og ikonene gjennom de siste 50 åra, sier Scorsese ifølge Variety.

Det siste vi hørte fra han bobness på musikkfronten var på soundtracket til «Gods And Generals». Der leverte han den sterke låta «Cross The Green Mountain», en sterk ballade og antikrigssang gitt ut rett før krigen i Irak.

Martin Scorsese gikk nok en gang glipp av Oscar for beste regi, men nå får han i hvert fall filme Dylan. Tv-programmet blir vist enten seint 2004 eller tidlig 2005.

SIST GANG:</B> Martin Scorsese og Bob Dylan jobbet sist sammen på filmen «The Last Waltz», om The Bands siste konsert.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media