Se - en festival med sol

Publikumsrekord på Slottsfjellet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I Tønsberg skinner sola på 8000 festivalgjester. For første gang i festivalens ikke veldig lange historie går det mot solid publikumsrekord med fullt Slottsfjell både fredag og lørdag. 1500 sto i kø for å få festivalbånd på armen da portene ble åpnet i ettermiddag.

- Vi la ut to hundre billetter i døra, og de ble revet bort. Også morgendagen ser ut til å bli utsolgt. Det er en klar publikumsrekord, sier pressesjef Behnam Farazollahi, tydelig fornøyd med å arrangere sommerens første store rockefestival uten så mye som en sky på himmelen.

Torsdag startet det hele med 800 på klubbkveld i Dolbygarasjen. Fredag kveld har publikum fortsatt ikke blitt utsatt for forsinkelser eller avlysninger - bortsett fra brått avdøde Robert Burås band My Midnight Creeps, som skulle spilt lørdag.

Istedet for å hente inn en erstatter, har festivalen valgt å hedre den avdøde gitaristen ved å sette en av hans gitarer på scenen og spille bandets siste album "Histamin" for festivalgjengerne.

Fredag var en svært eksklusiv konsert med Kings of Convenience blant høydepunktene. Bergensduoen spiller ingen andre store konserter i Norge i år, men kom til Tønsberg for å gjøre opp for avlysingen i fjor, da Erlend Øye ble rammet av matforgiftning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer