Se Aksel Hennie i «Last Knights»-trailer

Mer hår, flere replikker.

(Dagbladet): Den norske skuespilleren får vise seg med flere lekre frisyrevarianter og som både ovenpå, innbitt og skrekkslagen i traileren til middelalderactionfilmen.

39-åringen spiller Gezza Mott, den onde herskeren Clive Owens krigerfigur vender seg mot for å hevne sin læremester (Morgan Freeman).

«The Last Knights» ble spilt inn på tampen av 2012, før Hennie gjorde «Hercules» som ble hans debut for amerikansk filmbransje.

I motsetning til den, får Hennie faktisk avlevere replikker i «The Last Knights», og flere av dem får vi høre i traileren.

Filmen er spilt inn i Praha, regissert av japanske Kazuaki Kiriya og produsert av amerikanske Lionsgate i samarbeid med blant annet koreanske koprodusenter. Kiriya har tidligere laget den historiske fantasyfilmen «Goemon», som ble nominert til Asian Film Awards for både kostymene og effektene. Manusforfatter Michael Konyves har Dustin Hoffman-filmen «Barney's Version» på CV'n.

Aksel Hennie spiller nå inn sin tredje Hollywood-film, og det er kanskje den mest lovende av dem alle: Ridley Scotts filmatisering av romanfenomenet «The Martian», en realistisk science fiction om en astronaut som blir strandet på Mars og forsøkene på å redde ham.