Se Ane Dahl Torp som tidligere soldat

Skuespilleren i skinn og høye hæler i andre episode av Varg Veum-bakomfilmen.

(Dagbladet): På fredag presenterte Dagbladet den første av i alt fire episoder av bakomfilmen til «I mørket er alle ulver grå». I dag får du en rykende ferske episode nummer to.

«I mørket er alle ulver grå» er den tiende av i alt tolv filmer om privatetterforsker Varg Veum, som spilles av Trond Espen Seim.

Bomber og granater Jon Øigarden spiller den tidligere tidligere soldaten Even Nymark, som opplever en sjelsettende hendelse, som gjør at livet får en ny vending.

Ane Dahl Torp spiller hans tidligere kjæreste.

- I denne filmen spiller jeg Elise. Jeg og Jon Øigarden, also known as Even, har vært kjærester og vi har vært i Afghanistan, vi har vært i krigen sammen - bokstavelig talt. Jeg er altså tidligere soldat. Det er en kul rolle. Hun kjører motorsykkel og kunne hatt pistol, forteller Torp om rollen sin i bakomfilmen.

Regissør i uniform Alexander Eik har regissert filmen. Han har også i denne filmen en liten rolle. 

- I filmene mine pleier jeg alltid å ha en liten birolle, i uniform. Jeg har vært politi, securitas-vakt, to ganger lege, og nå spiller jeg norsk soldat for første gang, sier Eik i bakom filmen.

MED REGISSØREN:  Jon Øigarden (nærmest) som soldaten Even Nymark. Ved siden av ham ser vi regissør Alexander Eik, som også har en liten rolle i filmen. Foto: fra filmen
MED REGISSØREN: Jon Øigarden (nærmest) som soldaten Even Nymark. Ved siden av ham ser vi regissør Alexander Eik, som også har en liten rolle i filmen. Foto: fra filmen Vis mer

For første gang er handlingen lagt utenfor Norge.

- Jeg syns det har vært en fantastisk tid her nede i Ungarn. Det har vært en veldig hektisk innspilling. Jeg har vært eneste nordmann på settet, bortsett fra min innspillingslederen. Det er en ny erfaring. Ungarerne jobber utrolig bra. Nivået på staben har vært veldig høyt, som forhåpentligvis vil syns det på den ferdige filmen, sier Eik i bakomfilmen.

Les stort intervju med hovedrolleinnehaver Trond Espen Seim her.

SPILLER SOLDAT:  Ane Dahl Torp spiller Elise, den tidligere kjæresten til Even Nymark. Sammen var de i Afghanistan som soldater. Foto: Filmweb
SPILLER SOLDAT: Ane Dahl Torp spiller Elise, den tidligere kjæresten til Even Nymark. Sammen var de i Afghanistan som soldater. Foto: Filmweb Vis mer