Se Atle Antonsens trekantsjokk

Har med seg Anders Baasmo Christiansen og Caroline Andersen i senga i «Dag».

(Dagbladet): I kveldens episode av komiserien «Dag» på TV 2 går det hett for seg for Atle Antonsens rollefigur.

Da kommer nemlig trekantscenen der Antonsen og Anders Baasmo Christiansen «hopper i høyet» med Caroline Andersen. I videoen øverst i saken kan du se en smakebit av hva som kommer.

Fansen har ventet på scenen en stund, og Baasmo Christiansen fortalte om innspillingsdagen i portrettet med Magasinet 2. februar.

- La meg bare si det sånn: Vi var begge veldig ivrige etter å bli fort ferdig med den scenen. Men det er ikke sånn at jeg løper rundt med tissen ute hele tiden. Vi har på tangatruser, og det er jo bare humor, alt sammen, sa Christiansen.

Den kvinnelige skuespilleren i trekanten, Caroline Andersen, forteller at hun hadde med seg et par små triks fra sin fortid som pornoskuespiller.

- God match - Jeg merket jo at folk var nervøse, både Atle og Anders var usikre. De var spesielt opptatt av at ikke jeg skulle være ukomfortabel, så de ble straks mer avslappet da de skjønte at jeg var rolig og trygg.

- De er jo naturligvis ikke like vant som meg til å tulle med sex, mens man faktisk er avkledd, men jeg føler at alt kan takles med en god dose latter. Det er det som gjør at det ikke blir ordentlig kleint, sier Andersen til Dagbladet.

- Det var bra at jeg hadde den erfaringen jeg har. For jeg visste hvilke små triks man kunne bruke. Så jeg tror det ble en god match og en morsom greie, sier hun.

Andersen har tidligere dukket opp i filmer som «Hjelp, vi er russ!» og «Tomme Tønner». Hun skryter av motspillerne i trekantscenen i «Dag».

- De var en drøm å jobbe med, jeg kunne ikke drømt om å gjøre det med noen bedre enn dem, sier hun.

- Gikk og spiste lunsj etterpå Hun forteller at stemningen på settet hele tida var god, til tross for at hun merket at Antonsen og Baasmo Christiansen nok var litt nervøse.

- Det var så fin stemning, og etterpå spiste vi lunsj og fortalte morsomme historier, sier hun.

Noe av det vanskeligste var å holde latteren inne.

- Det å stå mellom Atle Antonsen og Anders Baasmo Christiansen i en sånn setting, og man skal liksom prøve ikke å le, men ta det veldig alvorlig og være erotisk. Det er et ganske uvant scenario, ler Andersen.

Ikke det verste for Atle Atle Antonsen har kledd av seg flere ganger i «Dag». Han har fortalt at trekantscenen var mye enklere å spille inn enn en følelsesladd scene mot svenske Tuva Novotny.

- Trekantscenen med Anders var mye enklere, det er komedie. Det er mye vanskeligere for meg å spille inn emosjonelle scener. Dette er kanskje det vanskeligste jeg har gjort. Det i alle fall det vanskeligste jeg har gjort i løpet av «Dag»-innspillingene, sa Antonsen og la til:

- Her var jeg på utrygg grunn.

Andersen presiserer overfor Dagbladet at hun sluttet med erotikk for mange år siden. Nå turnerer hun hovedsakelig med rockebandet sitt og danser Burlesk.