Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se Bush som frekk 10-åring

«The Simpsons»-bakmann med ny serie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tenk deg president Bush som en obsternasig 10-åring som får Condoleezza Rice til å gjøre leksene for seg, og torturerer de ansatte i kantina når de nekter å servere ham pølser.

Kanalen Comedy Central har nå gitt grønt lys for «Lil\' Bush: Resident of the United States» - en animasjonsserie om Bush\' barndomsår, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Serien er en av de første som opprinnelig ble produsert for mobiltelefon, som seinere blir sendt på tv.

- Smålig og barnslig

«Lil\' Bush: Resident of the United States» er laget av Donick Cary, som tidligere har skrevet for «The Simpsons».

Han har også stemmen til Lil\' Cheney, som sammen med Lil\' Bush og Lil\' Rummy gjør livet surt for Mikey Moore og John Kerry.

- Washington er som en skolegård. Smålig og barnslig oppførsel dominerer, sier Cary til Wall Street Journal.

Serien har fått en voldsom popularitet på sider som YouTube, etter at den opprinnelig ble vist gjennom mobilselskapet Amp\'d.

Historisk mobilsatsing

Amp\'d satser voldsomt på mobilbasert tv, og har blant annet ansatt en tidligere produsent for «The Howard Stern Show» for å lage et realityprogram eksklusivt for mobilen.

Selskapet mener suksessen med Bush viser at det kan være en god idé å teste ut konsepter på andre plattformer enn tv først.

- Vi så dette som et eksperiment der vi gjorde mobilen til en fødselshjelper, som senere ville gjøre serien klar for tv. Dette er en viktig bekreftelse på at det fungerer, siden det er det første prosjektet vi forsøker dette på, sier Seth Cummings i Amp\'d til Reuters.

Comedy Central, som skal sende serien, har blant annet også «South Park» på sitt sendeskjema. «South Park»-skaperne Matt Stone og Trey Parker har tidligere forsøkt seg på presidentsatire med «That\'s My Bush». Den ble imidlertid kansellert etter kort tid.

BUSH SOM BARN: Dette er gjengen som terroriserer skolen og nabolaget i den nye satiren «Lil\' Bush: Resident of the United States».
Hele Norges coronakart