Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se, de danser nakne for Robyn

Festivalgjengere kastet klærne for den svenske superstjernen på Hovefestivalen.

UT MOT HAVET: Totalt kastet mellolm 60 og 80 festivalgjengere klærne for å delta i musikkvideoen. Foto: ANDERS GRØNNEBERG
UT MOT HAVET: Totalt kastet mellolm 60 og 80 festivalgjengere klærne for å delta i musikkvideoen. Foto: ANDERS GRØNNEBERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HOVE (Dagbladet): - Nakenhet er jo i utgangspunktet skummelt, men etter å ha tilbragt hele dagen uten klær, sammen med masse folk man ikke kjenner, får man egentlig ganske god selvtillit, forteller Gunn Inger Trøan Rotnes.

Hun var en av ungdommene som i går kastet regnjakke, gummistøvler og absolutt alt annet for å være med på musikkvideoinnspilling med Robyn. Det skjedde i forbindelse med den svenske artistens opptreden på Hovefestivalen.

Uten annen beskyttelse mot elementene enn heldekkende kroppsmaling, tilbragte de store deler av festivaldagen lengst ute i det sørlandske havgap, til tonene av Robyns «Love Kills» og med regnet høljende ned over seg. 

Gira artist Silje Borgan, produktsjef i EMI Music Norway, forteller at det begynte med at selskapet ble kontaktet av Hovefestivalen, som i anledning årets femårsjubileum er i gang med å filme en dokumentar fra festivalen.

- Luke Gilford, dokumentarens regissør, hadde lyst å ha med Robyn, og leverte en veldig god skisse på hva han ville gjøre. Han sa også at han var interessert i å bruke det i en musikkvideo, dersom Robyn likte ideen, forklarer hun.

Det gjorde hun, og hjulene begynte å rulle. Kvelden før innspilling gikk alt i boks, og jakten på sporty statister begynte.

- Vi delte ut flyers på festivalområdet, og spredde saken på nettet. I dag tidlig var vi likevel redde for at regnet skulle hindre folk i å møte opp, men det dukket opp et sted mellom 60 og 80 frivillige likevel.

Fornøyde statister
Selv om de måtte jobbe under krevende arbeidsforhold, virket statistene fornøyde med den spesielle opplevelsen.

- Vi gjorde det fordi vi liker Robyn, og fordi vi syntes ideen hørtes kul ut, sier David, som sammen med kjæresten Sandra styrtet mot varme dusjer og passende påkledning etter at jobben var gjort.

I REGNVÆR: Dårlig vær stoppet ikke Robyn på Hove. Foto: ANDERS GRØNNEBERG
I REGNVÆR: Dårlig vær stoppet ikke Robyn på Hove. Foto: ANDERS GRØNNEBERG Vis mer