Se de første bildene fra «årets glatteste komedie»

Atle gir alt som «Kong Curling».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet kan i dag vise de første levende bildene fra «Kong Curling» - den stjernespekkede komedien inspirert av det norske OL-lagets triumfer i Salt Lake City i 2002.

I teaseren som er sluppet i dag, kan du se Atle Antonsen, Jon Øigarden, Jan Sælid og Steinar Sagen skli stein og koste is med en intensitet Pål Trulsen verdig.

Skreddersydd Andre stjernenavn i filmen er Linn Skåber som Antonsens «bitchy kone» og Kåre Conradi som leder på det slemme curlinglaget.

Ane Dahl Torp, Ingar Helge Gimle, Kåre Conradi, Trond Fausa Aurvåg, Anne Marie Jacobsen, Bård Tufte Johansen, Harald Eia og Else Kås Furuseth har andre roller i filmen.

- Vi har skreddesydd rollene etter hvem vi ville ha med, og ingen har sagt nei, har Antonsen tidligere fortalt Dagbladet.

Fra Star Wars til curling Det er han som står bak filmen, sammen med regissør Ole Endresen, som også har jobbet med blant annet «Team Antonsen», «Ut i vår hage» og «Etaten».

Den aller største stjerna i Kong Curling får du imidlertid ikke se i teaseren. Det er stuntmann Kiran Shah (54), som har både «Star Wars», «Indiana Jones», «Aliens», «Titanic» og «Ringenes herre» på CV'n.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer