Se de første bildene fra «årets glatteste komedie»

Atle gir alt som «Kong Curling».

Dagbladet kan i dag vise de første levende bildene fra «Kong Curling» - den stjernespekkede komedien inspirert av det norske OL-lagets triumfer i Salt Lake City i 2002.

I teaseren som er sluppet i dag, kan du se Atle Antonsen, Jon Øigarden, Jan Sælid og Steinar Sagen skli stein og koste is med en intensitet Pål Trulsen verdig.

Skreddersydd Andre stjernenavn i filmen er Linn Skåber som Antonsens «bitchy kone» og Kåre Conradi som leder på det slemme curlinglaget.

Ane Dahl Torp, Ingar Helge Gimle, Kåre Conradi, Trond Fausa Aurvåg, Anne Marie Jacobsen, Bård Tufte Johansen, Harald Eia og Else Kås Furuseth har andre roller i filmen.

- Vi har skreddesydd rollene etter hvem vi ville ha med, og ingen har sagt nei, har Antonsen tidligere fortalt Dagbladet.

Fra Star Wars til curling Det er han som står bak filmen, sammen med regissør Ole Endresen, som også har jobbet med blant annet «Team Antonsen», «Ut i vår hage» og «Etaten».

Den aller største stjerna i Kong Curling får du imidlertid ikke se i teaseren. Det er stuntmann Kiran Shah (54), som har både «Star Wars», «Indiana Jones», «Aliens», «Titanic» og «Ringenes herre» på CV'n.

«Kong Curling» kommer antakelig på kino i september, ifølge Euforia film.