Se de første bildene fra nye «Top Gear»

Har premiere i mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Etter at Jeremy Clarkson fikk sparken i fjor, ble det etter hvert klart at den britiske radio- og tv-personligheten Chris Evans og den tidligere «Friends»-stjerna Matt LeBlanc skal lede verdens mest populære bilprogram.

De første bildene fra nye «Top Gear» viser bilder fra blant annet USA, Dubai, Frankrike, Marokko og påkostede stunts i eksklusive biler.

Chris Evans har stor tro på at seerne kommer til å like det de ser når programmet har premiere i mai.

- Jeg er veldig glad for at Matt blir med. Dette er en drømmejobb og vi skal diskutere noen episke ideer sammen. Vi gleder oss til å dele hva vi har jobbet med på skjermen senere i år, sier Evans i en pressemelding.

Se traileren øverst i saken.

Pengemaskin Så gjenstår det å se om Evans og LeBlanc klarer å gjenskape suksessen den tidligere programledertrioen opplevde.

Under ledelse av Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond vokste nemlig «Top Gear» seg til å bli verdens desidert mest populære bilprogram og genererte rundt 600 millioner kroner årlig til BBC.

Men samarbeidet mellom BBC og trioen fikk en brå slutt da Jeremy Clarkson gikk til fysisk angrep på en av programmets produsenter. Dette ble dråpen som fikk begeret til å renne over for BBC, som i fjor bestemte seg for å sparke den kontroversielle programlederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer