Se de første episodene fra «Huset i Hollywood»

Huset var med da Mira Craig spilte inn video i jungelen i Costa Rica.

HOLLYWOOD: Over 140 000 har sett Mira Craigs «Leo» på DagbladetTV.

Videoen ble spilt inn i Costa Rica, med Per Heimly og Mira sjøl i regissørstolen. Der var også vi, gutta fra  «Huset i Hollywood».

- Per Heimly klikker, Mira rister på puppene Lene Alexandra-style og Dansken brekker nesa i en mislykket forlengs salto på stranda, forteller en av husets beboere, partyarrangør og Dagbladets Magnus S. Rønningen (27).

I tillegg til Rønningen bor musikkvideoregissør Reinert «Ray Kay» Olsen (28) samt Klovner i Kamps Esben «Dansken» Selvig (28) og Thomas «Fingern» Gullestad (26) i huset høyt oppe i Hollywood Hills, Los Angeles.

- Vi dro til Costa Rica med venninna vår Mira Craig og endte opp med å lage noen videoklipp derfra som vi ikke hadde hjerte til å holde for oss selv, forteller Fingern.

«Huset i Hollywood» er et samarbeid med DagbladetTV, og gutta skal jevnlig levere korte episoder fra de fire norske guttenes liv i glamourhovedstaden.

- Det kommer til å være alt fra musikkvideoinnspillinger med Reinert, til nachspiel med voksen aldersgrense, klining med Paris Hilton til pornostjernekaraoke i Burbank. Vi skal vise det Hollywood som vi er en del av på stort sett godt, men også bittelitt vondt. Bittelitt vondtgodt, bittelitt godtvondt, sier Rønningen.

EPISODE 1

Historiens første episode fra Huset i Hollywood er ikke noe for sarte sjeler.

- Haha, hva mener du? Bare fordi Mira tar Per Heimly på fersken med en dame, at Dansken jakter på fire halvnakne damer og Fingern og Heimly kliner litt? Eller mener du det er frekt når Mira rister på puppene for å holde varmen? Er ikke det et overlevelsesinstinkt alle jenter har, undrer Rønningen.

- For det kan ikke ha noe med at Heimly snakker om kjønnsorganene våres, eller hva? Det gjør jo alle uansett, skyter Fingern inn.

EPISODE 2

Etter mye om og men greier gutta og overtale Mira til å putte dem inn som mannlige musikkvideobabes i en dansescene i videoen. En mye etterlengtet debut for de tre utvandra nordmennene.

- Altså, det der er ikke helt korrekt. Jeg var jo musikkvideobabe i Idol-vinneren Fantasia sin musikkvideo sammen med Big Boi fra Outkast, så dette er blåbær for meg, understreker Fingern.

- Og man må tydeligvis knuse noen blåbær for å lage en musikkvideo, får etter å ha vrikka oss foran kamera en hel dag, fikk vi rundt et sekund å skinne på i videoen, sier Rønningen.

- Som om ikke det var nok endte hele dagen med at Per Heimly spytta meg i trynet, forteller Fingern.

- Du, det hadde du skyld i selv, parerer Rønningen.

- Hva skjedde egentlig?

- Nå var det heldigvis et videokamera der, så du kan jo se selv, sier gutta.

EPISODE 3

Det blir for alvor drama i den costaricanske regnskogen da Esben, Fingern og Mira Craig får tak i to slanger og bestemmer seg for å skremme vettet av kjendisfotografen Per Heimly.

- Det var en liten jævel og en stor boa kvelerslange, forteller Fingern.

- Og Mira klinte med begge, selv om han ene slangeduden freaka helt da hun holdt den svære mot ansiktet, legger Rønningen til.

- Jeg er nokså sikker på at jeg så en våt flekk i skrittet til Heimly da Mira var ferdig med ham, sier Fingern.

- Definitivt, men den var vel strengt tatt ikke så liten. Verken slangen eller flekken, ler Rønningen.

Steve Irwin har fått noen norske arvtagere. Det er sikkert og visst.

- Hun klinte jo med slangen! Mira har helt klart en karriere å falle tilbake på hvis hun av en eller annen syk grunn ikke blir verdens største musikkstjerne, sier Magnus.

EPISODE 4

I den siste av videoen fra Costa Rica går det virkelig for seg når Mira og hennes topptrimma dansere trer på seg bikinien, demonstrerer rumperisting ut av en åpen bildør og blir med Huset i Hollywood på strandtur.

- Det var en fantastisk dag på stranda. Mira holdt på å tryne av en hest, Dansken brakk vel strengt tatt nesa si og det var så mange romantiske par som lå og koste seg der. Idyllisk, sier Fingern.

- Og Mira beviste hvilke finansielle muskler hun har fått opparbeidet seg ved å kjøpe bikinien av en dame på stranda. Skjønner du, hun kjøpte bikinien en dame faktisk hadde på seg. Det var meget frekt, forteller Rønningen og ler.

- Men det var ikke bare lek, vi var flinke og passet på at jentene fikk øvd på rumperisting under vanskelige omstendigheter. Man må tross alt jobbe litt innimellom hvis man skal oppnå noe, fastslår Fingern.

GUTTA I HUSET: Fra venstre: Dansken, Ray Kay, Fingern og Magnus.