Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se de første scenene fra «Indiana Jones»

Indy er tilbake etter 19 år. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 22. mai er det premiereklart for «Indiana Jones og Krystallhodeskallens rike» - en film Indy-fans har ventet på i hele 19 år.

Som eneste norske medium kan Dagbladet.no nå presentere den første traileren fra filmen, der Harrison Ford fortsatt svinger pisken til nostalgi-fremkallende fanfare-toner.

Når den aldrende arkeologi-professoren nå må ut på nye eventyr, er det ikke lenger nazistene han må kjempe mot. Året er blitt 1957, og denne gangen er det KGB-agenter fra Sovjetunionen som forsøker å få tak i en mystisk krystallskalle - full av energi som stammer fra enten høyere makter eller muligens utenomjordisk liv.

Cate Blanchett spiller rollen som «hovedskurken» Spalko, mens Indy får følge av unggutten Mutt (Shia LaBeouf) og sin tidligere flamme Marion Ravenwood (Karen Allen).

Som vanlig er det Steven Spielberg som står for regien. En av grunnene til at den fjerde «Indiana Jones»-filmen har latt vente på seg så lenge, er at Spielberg og Harrison Ford ikke kunne enes med George Lucas over manusene som forelå - noe som først skjedde i 2006.

I 2007 kunne imidlertid innspillingen begynne, og de første glimtene fra resultatet kan du altså få i videospilleren øverst i saken.

Hva synes du - vitner traileren om en «Indiana Jones»-film som er serien verdig?

image: Se de første scenene fra «Indiana Jones»

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!