Se den ferske «Black Ops»-traileren

Slik presenteres enspillerdelen i det neste «Call of Duty».

|||Spillskaperne i Treyarch har fristet med ny trailer en stund nå, og man har peilet seg inn mot noe så trivielt som fotballkamper for å debutere den nye traileren til «Call of Duty: Black Ops».

Først i USA, natt til tirsdag, og i kveld får Storbritannia servert de halsbrekkende bildene i pausen av kampen mellom England og Montenegro.

Du kan imidlertid tjuvstarte litt, og se den nye traileren øverst  i denne saken.

Det er ingen tvil om at tidspunktet for å slippe denne traileren ikke er valgt tilfeldig. Det er bare timer igjen før du kommer til å bli overlesset med stoff om «Medal of Honor» (igjen) — og to dager til EAs omdiskuterte krigsspill ligger i butikkene.

Handlingen i «Call of Duty: Black Ops» er lagt til den kalde krigen, og det inkluderer mange lyssky oppdrag i regi av C.I.A. lagt til betente deler av verden i perioden fra 2. verdenskrig, inkludert Vietnam-krigen (1959-1975), Korea-krigen (1950-1953), Kuba-krisen (1962) og Sovjets invasjon av Afghanistan (1979-1989). Flere av disse krigene og konfliktene er bakt inn i «Black Ops»-handlingen.

I krigsspillet som slippes neste måned, får du nemlig besøke såpass forskjellige områder av verden som Cuba, Laos, Vietnam og Ural-fjellene — og for å hjelpe med å fortelle en troverdig historie har Treyarch hyret inn Hollywood-skuespillere som Gary Oldman og Ed Harris.

I forrige uke kunne utgiveren Activision avsløre at spillet også vil støtte 3D-grafikk til flere plattformer.

Som om ikke det var nok, kan du dessuten se fram til å måle krefter med zombier i en egen spillmodus i «Call of Duty: Black Ops» - slik du også kunne i Treyarchs forrige CoD-spill; «World at War».

«Call of Duty: Black Ops» lanseres til PC, Xbox 360, PlayStation 3, samt Wii og DS den 9. november.