Se den første traileren til den neste Harry Potter-filmen

Denne gangen uten Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Filmen «Fantastic Beasts and Where to Find Them» er bygget på forfatter J.K. Rowlings bok med samme tittel fra 2001.

Tirsdag slapp Warner Bros første smakebit fra Harry Potter-spinoffen.

Ikke fastsatt premieredato Prosjektet, som først ble kjent i september 2013, er nemlig også utvidet til å bli en trilogi. Det til tross for at boka, som kom i 2001 som en metabok fra «Harry Potter»-universet, ikke er mer enn 42 sider lang.

Se traileren øverst i saken.Innspillingen startet allerede i august og varer frem til januar. Den har kinopremiere i USA 18. november 2016, men har foreløpig ikke fått en dato her til lands.

Suksessteam I den kommende trilogien debuterer Rowling selv som filmmanusforfatter, og den engelske regissøren David Yates - mannen bak de fire siste Potter-filmene. Totalt har det blitt laget åtte filmer i serien.

Yates har også det samme filmteamet med på laget.Historien vil foregå i New York 70 år før Harry Potters tid og er verken å regne som en oppfølger eller en forløper til den opprinnelige sagaen om den unge magikeren. Filmene skal følge magizoologen Newt Scamanders (spilt av Eddie Redmayne, journ. anm.) reiste rundt i verden på jakt etter magiske skapninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer