Se den nye Terminator-traileren her

Maskinene er flere enn oss.

(Dagbladet.no): Her kan du se den tredje traileren til regissør McGs «Terminator Salvation».

Den fjerde filmen, som har norgespremiere femte juni, skildrer den mørke virkeligheten menneskene befinner seg i det post-apokalyptiske 2018.

Fra Batman til Terminator Christian Bale spiller hovedrollen som John Connor og «Terminator Salvation»-regissør McG har sagt at han henter mye inspirasjon fra «Batman»-filmene til Christopher Nolan, der Bale spiller hovedpersonen.

I rollen som som Bruce Wayne og Batman, har Bale gjort stor suksess i å fornye den kjente figuren, og nå tar han med seg verdifull erfaring videre i rollen som den velkjente John Connor.  Har man ikke sett de tidligere «Terminator»-filmene, så trenger man ikke bekymre seg for det.

Regissør McG har uttalt at man underveis i filmen får forklart store deler av historien om Sarah og John Connor.

Menneske eller maskin?
I den siste  traileren møter vi en særdeles viktig figur for plottet i filmen, Marcus Wright. For der tidligere sniktittere har vært konsentrert rundt hovedplottet, Connor versus maskinene, avsløres nå flere av detaljene fra filmen.

Wright, spilt av Sam Worthington, er skadd og blir fraktet til sykehuset. John Connors'  kone Kate (spilte av Bryce Dallas Howard), oppdager at Wright er en maskin, noe de aldri har sett før. Heller ikke Wright, og et av trailerens hovedøyeblikk er når han ser nedover sin sønderrevne kropp og innser hva han egentlig er.

Forventninger
Det er store forventninger til «Terminator Salvation». Terminator-filmene, spesielt de to første, må regnes som actionklassikere og gjorde Arnold Schwartzenegger til en av verdens største filmstjerner.

Da Dagbladet.no viste den første traileren, så ga vi filmen terningkast fem på forventningsbarometeret. Dere lesere var langt på vei enda ivrigere, og i skrivende stund har 47 prosent av dere kastet terning seks.

Vårt forventningsbarometer er fortsatt terning fem. Hva mener du? Kast terning lenger oppe til høyre i denne saken.

MANN VERSUS MASKIN: Christian Bale som John Connor i «Terminator Salvation».
MANN VERSUS MASKIN: Christian Bale som John Connor i «Terminator Salvation». Vis mer