Se den nye Terminator-traileren her

Maskinene er flere enn oss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Her kan du se den tredje traileren til regissør McGs «Terminator Salvation».

Den fjerde filmen, som har norgespremiere femte juni, skildrer den mørke virkeligheten menneskene befinner seg i det post-apokalyptiske 2018. Fra Batman til Terminator Christian Bale spiller hovedrollen som John Connor og «Terminator Salvation»-regissør McG har sagt at han henter mye inspirasjon fra «Batman»-filmene til Christopher Nolan, der Bale spiller hovedpersonen.

I rollen som som Bruce Wayne og Batman, har Bale gjort stor suksess i å fornye den kjente figuren, og nå tar han med seg verdifull erfaring videre i rollen som den velkjente John Connor.  Har man ikke sett de tidligere «Terminator»-filmene, så trenger man ikke bekymre seg for det.

Regissør McG har uttalt at man underveis i filmen får forklart store deler av historien om Sarah og John Connor. Menneske eller maskin?I den siste  traileren møter vi en særdeles viktig figur for plottet i filmen, Marcus Wright. For der tidligere sniktittere har vært konsentrert rundt hovedplottet, Connor versus maskinene, avsløres nå flere av detaljene fra filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer