Se den sexy videoen

Sharon Stone hyller sex for 40-åringer i Basic Instinct 2

(Dagbladet.no): - I USA har vi pleid å ignorere kvinner etter at de har fylt 40, og det er den perioden jeg mener kvinner er mest interessante, seksuelle og forlokkende. Så jeg synes det er fantastisk at denne filmen utforsker den seksuelle dynamikken i en kvinne i førtiårene på en frekk, provoserende og kraftig måte. Det er skittent, farlig og ganske dristig, sa Sharon Stone på en pressekonferanse i London i går.

Tidligere har Sharon Stone sagt at hun vil bruke filmen til å minne om at også voksne damer kan være sexy. Hun mener at synet på kvinner i førtiårene har endret seg:

- Jeg har nettopp gjort en hudpleiekampanje for Dior, og jeg synes det er ekstraordinært at de leier inn noen i førtiårene for å reklamere for hudpleieprodukter.

Deretter gjentok hun hvor bra damer i førtiårene kan være:

- Dette er en fase hvor kvinner blir sett på som seksuelt levedyktige, vakre, forlokkende. Ja, rett og slett sett. Jeg er utrolig takknemlig, ikke bare for meg, men for alle andre kvinner, at det endelig har blitt slik.

«Basic Instict 2» har fått enorm oppmerksomhet den siste tiden, og stadig dukker det opp lovnader om minst like mye hud som vi så i den første filmen.

David Morrisey, som spiller den andre hovedrollen i «Basic Instinct 2», er komfortabel med at filmen spiller såpass mye på sex:

- Når det gjelder det seksuelle, hadde det vært litt slitsomt for meg å skulle jobbe med «Basic Instinct 2» og tenke: «Hva? Må jeg ta av meg klærne?» Du kan ikke bli overrasket over slikt. Det er en seksuell thriller, med vekt på begge ordene, og jeg synes filmer holder det den lover, sier Morrissey.