Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se den siste «Grand Theft Auto IV»-traileren

Ikke lenge til nå ...

(Dagbladet.no): Den 29. april lanseres et av årets garantert mest omstridte spill, «Grand Theft Auto IV».

Utvikleren Rockstar har nå sluppet den foreløpig siste traileren før spillanseringen, «Everyones A Rat» - se den i videovinduet øverst i saken.

Ved lanseringen av «GTA IV» er to ting temmelig sikkert: Det vil komme massive protester mot innholdet, som i stor grad består av sex, vold og stygt språk. Nettopp dette innholdet, samt den solide humoren og historie kombinert med valgfrihet, vil samtidig gjøre spillet til en sikker salgssuksess.

I USA spekuleres det nå i at storfilmen «Iron Man», som lanseres på kino samtidig som «GTA IV» slippes, vil bli skadelidende av at folk heller blir hjemme og spiller data enn å gå ut på kino.

Mye vil uansett dukke opp av «GTA»-relaterte saker i tiden fremover - på godt og vondt.

I andre Rockstar- og «GTA IV»-relaterte nyheter ble det i går også klart at det fra den 15. april vil være mulig for spillere å sammenligne sine ytelser mot andre spillere på Rockstars «Social Club»-nettside.

Denne vil være kompatibel med både Xbox Live og PlayStation Network, og rangerer spillerne på en rekke områder. Det første spillet som er kompatibelt med tjenesten er intet mindre enn «Grand Theft Auto IV».

image: Se den siste «Grand Theft Auto IV»-traileren
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media