Se det amerikanske korpset showe med Ylvis-låt

- Vi begynte å øve på låta forrige mandag, koreografien torsdag, før vi framførte den lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Du har sikkert fått med deg at en norsk humorduo har vakt en smule oppsikt i utlandet med en låt og en musikkvideo om dyrelyder.

Ylvis' «The Fox» har ikke bare klatret oppsiktsvekkende høyt på Billboard-lista - den dukker opp i stadig nye coverversjoner. Og da Ohio Bobcats møtte Marshall Thundering Herd på fotballbanen lørdag, var det nettopp denne låta Ohio University Marching Band underholdt med i pausen.

Tusenvis av tilskuere fikk med seg studentkorpsets versjon av den norske parodilåta.

Smart og morsom - En av våre musikkarrangører, Mike Voytek, arrangerte den for oss. Selv hørte jeg den for første gang for halvannen uke siden, og syntes det var en smart og morsom video, skriver dirigent Richard Suk i Ohio University Marching Band i en e-post til Dagbladet.

- Jeg la merke til hvordan den tok fyr på Youtube og tenkte det ville være gøy å framføre den på neste kamp. Jeg kontaktet Mike Voytek og spurte om han kunne arrangere musikken. Deretter møtte jeg noen av studentene, som kartla koreografien, sier dirigenten.

Coverversjoner - Vi begynte å øve på låta forrige mandag og begynte å øve på koreografien torsdag, før vi framførte den lørdag. Håper det faller i smak! sier Richard Suk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer