Se! En urørt bergenser!

Matias Tellez (18) er ikke akkurat urørt, men han får helt sikkert et karriereløft etter å ha blitt kåret til Årets Urørtartist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): - Det er dritfett. Jeg var bombesikker på at Pirate Love skulle vinne. Endelig får jeg råd til å betale ned gitaren jeg har, og kjøpe meg en ny, sier Matias Tellez til Dagbladet.

Den unge bergenseren tok en favorittseier i finaleshowet, som i går kveld ble arrangert i Studentersamfundet i Trondheim. P3s årlige konkurranse for ny norsk musikk har høy prestisje, ikke minst fordi lista over tidligere vinnere består av navn som Ida Maria, Sissy Wish og Heroes and Zeros.

Matias Tellez har allerede markert seg med en plateutgivelse og fått mye rosende omtale, ikke minst av Urørtredaksjonen, som har beskrevet ham som «et musikalsk vidunder» og «en usedvanlig dyktig, ung og lovende type som lager fengende og smart popmusikk».

Debutplata «Tamias Mellez» kom i høst. Den fikk terningkast fire i Dagbladet, og artisten fikk skryt for å være «perverst begavet til å være 18 år gammel».

Nye sko

Tellez vant gårsdagens finale med låta «Brand New Kicks», som Urørtredaksjonen har beskrevet som «et særdeles fornøyelig stykke musikk spekket med livsglede og god energi».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer