Se ferskt klipp fra den nye «Top Gear»-sesongen

Gutta viser fram sine kjøreferdigheter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at Jeremy Clarkson fikk sparken i fjor, ble det etter hvert klart at den britiske radio- og tv-personligheten Chris Evans og den tidligere «Friends»-stjerna Matt LeBlanc skal lede verdens mest populære bilprogram.

Mange fans venter i spenning på en ny sesong, og i dag ble en ny sniktitt sluppet på nett.

Våt velkomst I klippet fra «nye» Top Gear viser Matt LeBlanc og Chris Evans som får en våt velkomst til Blackpool, presentert som «verdens beste by» av borgermesteren selv.

Gutta får deretter vist fram sine kjøreferdigheter og mange fremragende biler ved mer solfylte destinasjoner. I klippet får vi en sniktitt av noen av gjestene i showet, som Seasick Steve, Sharleen Spiteri og Tinie Tempah.

Til sist får vi se Chris Harris som trår på gassen i en Aston Martin Vulcan på Abu Dhabi GP banen.

- Dette er en drømmejobb Chris Evans har tidligere uttalt at han har stor tro på at seerne kommer til å like det de ser når programmet har premiere i mai.

- Jeg er veldig glad for at Matt blir med. Dette er en drømmejobb og vi skal diskutere noen episke ideer sammen. Vi gleder oss til å dele hva vi har jobbet med på skjermen seinere i år, uttalte han Evans i en pressemelding i mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer