Se flere festbilder!

Her er flere bilder fra festen i Baren.

Se enda flere festbilder!

Festen begynte å ta av rundt 22.30. Deltakerne i Villa Medusa, Robinson og Baren er ikke spesielt kamerasky, og slo seg løs uten å bry seg om at de ble fotfulgt av tv-kameraer og fotografer. Martin fra Villa Medusa lånte kameraet til Se & Hør, og tok noen bilder, før han måtte dra fra Baren for å jobbe på utestedet til Mette Iversen (fra Robinson i fjor).

Mathilde fra Villa Medusa river Håvard Lunde fra samme serie i håret. Deretter tar hun et godt tak rundt familiejuvelene hans.

- Det er bare på moro. Jeg lekesloss som cowboy på Tusenfryd, og skulle bare vise Håvard hvordan jeg gjorde det. Skal jeg vise det på deg? spør Mathilde.

I et hjørne innerst i lokalet, sitter Ingvild og Jeppe fra fjorårets Villa Medusa. De småkysser litt, og har ingenting imot at Dagbladet tar et bilde.

- Jeg har betalt for dette her. Det må du få med, sier Ingvild, og ler.

Den største overraskelen i Baren i går, var at Frp-kjendisen Henning Holstad stakk innom.

- Det er egentlig en tilfeldighet at jeg er. Jeg traff Mette Iversen som fire timer siden, og hun inviterte meg, sa Holstad.

- Det er første gang jeg er her, men jeg liker meg svært godt. Stedet har gøyale mennesker - individualister som tør være annerledes.

Henning Holstad og en kollega ble arrestert i Togo 20. september, og satt fengslet i 16 dager. De var siktet for besittelse av kokain og ulovlig innføring av militært materiell. Anklagene ble frafalt da de ble løslatt.

- Det er sikkert bedre her enn i Togo?

- Etter opplevelsen i Togo, er det ålreit å gå ut i et fritt land. Jeg sette mye mer pris på frihet etter den episoden. Men det er fortsatt forhold i Norge som ikke er så bra. Det er flaut at Norge bruker uakseptabel varetektsfengsling.

Se enda flere festbilder!

Klokka 23.15: Marius fra Villa Medusa koser seg med Linda Camilla fra årets Robinson, og Mette fra fjorårets.
Klokka 22.22: Medusa-Martin vil være fotograf, og låner kameraet til Se & Hør. Thomas følger spent med.
Klokka 22.59: Det ble tid til litt småklining i hjørnene. Her ser vi Villa Medusa-deltakerne Ingvild og Jeppe.
Klokka 23.11: Henning Holstad stakk en tur innom Baren. Det samme gjorde Terje Schrøder.