Se første glimt fra «Modern Warfare 2»

Og «Beyond Good & Evil 2».

|||(Dagbladet.no): I natt ble de første scenene fra det kommende «Modern Warfare 2» sendt på den amerikanske tv-kanalen TNT.

I løpet av de 17 sekundene fikk vi den første informasjonen om hva spillet kom til å inneholde siden teaseren tidligere i år insinuerte scener fra en flyplass.

Dykking
Det er ikke mye den korte snutten røper, men i tillegg til en eksplosiv kamp på en militær flyplass - med fly som sprenger og det hele - får vi også se en dykkesekvens. Dette kan tyde på at spillet beveger seg under vann, noe ikke mange førstepersonsskytere har for vane å gjøre.

 «Modern Warfare 2» er oppfølgeren til  «Call of Duty 4: Modern Warfare». Utvikleren Infinity Ward valgte tidligere i år å droppe «Call of Duty»-navnet for å markere avstand fra resten av serien, som hovedsaklig finner sted under den 2. verdenskrig.

En lengre trailer for «Modern Warfare 2» er ventet å komme den 24. mai.

Kameraføring
Denne helgen ble det forøvrig lekket en filmsnutt som angivelig viser spillscener fra det etterlengtede «Beyond Good & Evil 2».

Om det er ekte spillscener vi ser i den nye videoen, kan vi vente oss en kameraføring knapt sett i noe annet spill - i tillegg til en spillopplevelse det kan bli verdt å glede seg til.

UNDER VANN: Disse scenene tyder på innslag av dykking i «Modern Warfare 2».
UNDER VANN: Disse scenene tyder på innslag av dykking i «Modern Warfare 2». Vis mer