Se første glimt fra Netflix-serien til «Kon-Tiki»-gutta

Premieredato satt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Espen Sandberg og Joachim Rønning har vært travle siden Oscar-nominasjonen for «Kon-Tiki».

Innimellom «Beatles»-produsering, «Pirates of the Caribbean 5»-forberedelser, og en rekke andre planlagte prosjekter (blant annet om vikingjulenissen), har de to også regissert to episoder av Netflix' kommende eventyr om Marco Polo - samtidig som de er utøvende produsenter for serien.

I dag slapp Netflix de første bildene fra tv-serien (se bildeserie øverst i saken), og la i samme slengen ut en premieredato: 12. desember i år.

- Tidløs fortelling Handlingen baserer seg på den oppdagelsesreisende Marco Polo, spilt av italienske Lorenzo Richelmy («Borgia»), og hans reiser gjennom Asia på 1200-tallet.

- Fusco og hans team har sammen skapt en tidløs fortelling med ingredienser som makt, eventyr, svik og begjær, sa Netflix-sjef Ted Sarandos i en pressemelding tidligere i år.

John Fusco står bak manus på filmer som «Hidalgo» og «Young Guns», og dette er det første han gjør for Netflix. «Marco Polo» er strømmetjenestens sjette hjemmelagde serie - og legger seg pent i rekken bak serier som «Orange is the New Black» og «House of Cards».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer