«Love Actually»-oppfølgeren

Se første klipp fra «Love Actually»-oppfølgeren

Andrew Lincolns karakter er fortsatt like forelska. 

I KJENT STIL: Andrew Lincoln er igjen utenfor døra til Keira Knightley i denne teaseren, som er det første klippet som er sluppet før vi får et gjensyn med karakterene i filmen «Love Actually». Video: BBC Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fredag 24. mars kommer endelig filmen mange har ventet på.

I anledning veldedighetskampanjen Red Nose Day lages det en ti minutter lang kortfilm som tar opp tråden fra populære «Love Actually» fra 2002, og som vil bli vist på BBC.

Allerede i februar kom de første bildene fra innspillinga, og i går ble det første klippet fra filmen sluppet, skriver Mirror.

Skjønt, klippet er mer som en forsmak på kortfilmen å regne, men gjenskaper en ikonisk scene fra originalen.

Andrew Lincoln (43) har riktignok fått mer skjegg siden sist, men er likevel lett gjenkjennelig med de velkjente hvite pappskiltene i hånda.

Kjærlighetserklæring

I originalen fra 2003 hadde Lincoln rollen som Mark, som var håpløst forelska i bestekompisens kone Juliet, spilt av Keira Knightley.

Som et uttrykk for sin kjærlighet oppsøkte Mark Juliets hus på julaften, der han holdt opp pappskilt der han forklarte henne hvordan han følte det, for deretter å forlate og erkjenne at «nok er nok».

DEN GANG DA: I «Love Actually» tropper Mark (Andrew Lincoln) opp på døra til Juliet (Keira Knightley) med en overraskende kjærlighetserklæring. Foto: Universal Studios Pictures / NTB Scanpix
DEN GANG DA: I «Love Actually» tropper Mark (Andrew Lincoln) opp på døra til Juliet (Keira Knightley) med en overraskende kjærlighetserklæring. Foto: Universal Studios Pictures / NTB Scanpix Vis mer

Mark hadde tydeligvis ikke fått nok likevel, all den til Andrew Lincoln er tilbake på filmsettet.

I det ferske klippet er det imidlertid ikke en kjærlighetserklæring til Juliet som blir framført, men et ønske om at publikum vil følge med på gjenforeninga av «Love Actually»-gjengen 24. mars - akkompagnert av et lunt smil fra Lincoln.

Avslører detaljer

I originalen valgte Keira Knightleys karakter å kysse Mark etter det famøse plakat-stuntet. Men om det skjedde noe mer mellom de to, kom ikke fram i filmen.

Svaret finnes muligens på manusforfatter Emma Freuds Twitter-konto. Freud har nemlig twitret ivrig fra filmsettet, og publiserte i forrige uke bilder som tyder på at Juliet valgte å bli hos ektemannen Peter.

Et av bildene fra innspillinga viser nemlig en pyjamaskledd Keira Knightley i sofaen sammen med Chiwetel Ejifor, som spiller ektemannen Peter.

Freud har også publisert et Twitter-bilde av Lincoln, med følgende bildetekst:

«Det var 13 år siden. Det er mer ansiktshår nå. Men han elsker henne fortsatt ...»

JULETRADISJON: Da Dagbladet i 2008 inviterte leserne til å kåre tidenes beste romantiske komedie, gikk «Love Actually» av med en overlegen seier. Igjennom årene har filmen blitt en juletradisjon for mange. Video: UniversalMovies / YouTube Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer