Ny Frost-film

Se «Frost 2»-trailer: - Uhyggelig som faen

Fansen spekulerer om klimaendringer og Elsas legning etter ny trailer.

TRAILER: Mange har store forventninger til den nye filmen «Frost 2» som kommer til høsten. Her kan du se helt nye scener fra filmen. Video: Walt Disney Animation Studios Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går publiserte Disney den første traileren til «Frost 2», oppfølgeren til den vanvittig populære eventyrmusikalen «Frost». Dette melder blant annet The Guardian.

Originalen fra 2013 er tidenes mest innbringende animasjonsfilm, og er løst basert på H.C. Andersens eventyr «Snedronning» fra 1845. Ifølge Forbes dro den inn 1,3 milliarder dollar (11,2 milliarder kroner), og vant to Oscar.

Filmen handler om prinsessene Elsa (Idina Menzel i den amerikanske originalen og Anna (Kristen Bell), som bor i det fiktive skandinaviske kongeriket Arendelle.

Mørk tone

Flere har reagert på tonen i traileren.

The Verge beskriver den som «uhyggelig som faen».

- Regissørene Chris Buck og Jennifer Lee, kjent fra den første filmen, har praktisk talt ikke avslørt noen ting om den nye filmen, og denne traileren gjør oss ikke klokere, skriver siden, som videre beskriver traileren som «en ordløs samling av scener hvor karakterene bistert strever med ulike oppgaver», skriver nettsida.

Blant annet ser vi hovedpersonen Elsa, som tilsynelatende forsøker å unnslippe en øde øy ved å sprinte over vannoverflaten.

- Den generelle tonen er uhyggelig og alvorlig, og den komiske snømannen Olaf dukker bare opp et kort øyeblikk.

Også BBC stusser over den dystre atmosfæren i traileren.

- Det er en nydelig høstdag i Arendelle, men illevarslende musikk forteller oss at ikke alt er som det skal. Plutselig er Elsa og snømannen Olaf omringet av flammer, og Annas forlovede Kristoff galopperer gjennom skogen på et reinsdyr, skriver den britiske avisa.

Fanteorier

Traileren har inspirert en rekke fanteorier, blant annet at det stormende havet betyr at menneskeskapet klimaendringer kommer til å være et tema i filmen.

I traileren ser vi også to nye kvinnelige karakterer. Ifølge BBC spekulerer flere i om en av disse er kjæresten til Elsa.

Ifølge den britiske avisa Metro, har nemlig minst 10 000 skrevet under på en kampanje for å gi Elsa en jentekjæreste i den nye filmen.

Da en fan spurte Kristen Bell på Twitter om hvem den mystiske kvinnen er, svarte hun kryptisk:

- Hmmmm....

«Frost 2» har norsk premiere 25. desember.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer