Se «Gangnam Style»-stjernas elleville comeback

Spres som en farsott i sosiale medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sørkoreanske Psy fikk hele verden til å både synge og danse «Gangnam Style» da låta med samme navn ble en gedigen hit i 2012.

Musikkvideoen var den aller første til å nå svimlende to milliarder visninger på Youtube, og i skrivende stund har «Gangnam Style» nærmere 2,5 milliarder visninger.

Med det sagt: Nå har Psy nok en gang lansert en ny låt, med en heller bisarr musikkvideo til. Hvorvidt han vil slå nye rekorder med låta, som er tittulert «Daddy», gjenstår å se.

Nerver i forkant Musikkvideoen, som ble lansert på Youtube i går, har imidlertid nådd over 5 millioner visninger på et døgn, og den spres nå som en farsott i sosiale medier.

Psy figurerer nemlig som en baby, en liten gutt, en far og som bestefar. 

Under en pressekonferanse mandag forklarte Psy blant annet at det er tøft å skulle leve opp til sine tidligere suksesser.

- Det er mange tanker som går gjennom hodet mitt, blant annet at «Hvis jeg skriver denne låta, vil den slå like godt an som «Gangnam Style»?», og hvis jeg skriver denne låta, vil mitt internasjonale publikum forstå den?. Det tok meg lang tid å organisere alle tankene, for så å komme fram til en løsning, sa han, ifølge CBC

Fått æren I et intervju med Wall Street Journal har tobarnsfaren tidligere fortalt at han slett ikke forutså at «Gangnam Style» skulle bli så populær.

- Jeg håper selvfølgelig at folk skal like musikken min hver gang jeg skriver en låt. Men siden jeg alltid har vært en sanger for det lokale markedet, hadde det ikke slått meg at folk i andre land skulle like musikken min. Jeg hadde ikke en gang internasjonale fans. Da jeg skrev låta, tenkte jeg på én ting - å lage en morsom låt, fortalte han. 

I musikkvideoen blir det danset en svært karakteristisk dans, noe som har fått en stor del av æren for sangens popularitet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer