Se Harry Potter ta toget på Lesja

Raumawarts Express!

(Dagbladet.no): På vei mellom London og Hogsmeade suser ikke det magiske toget Hogwarts Express utelukkende gjennom majestetisk britisk natur i neste Harry Potter-film.

Det går via Lesja.

Harry i Knipstugu
Dette melder nettstedet Lesjaverk.no, som skriver at et skotsk filmteam tidligere i år var i landet for å filme snøen de selv aldri fikk.

Resultatet foreligger nå i traileren til den kommende «Harry Potter og Halvblodsprinsen», hvor toget som frakter den unge magikeren glir over et islagt Lesjaskogsvann, i dalføret ved Knipstugu.

Alle Harry-groupies må derimot belage seg på lang ventetid før den endelige filmen foreligger, med muligheter for flere scener fra et snøkledd og langstrakt land.

Krig og kjærlighet
På grunn av blant annet manusforfatterstreiken og utsettelser, er premieren utsatt til 17. juli 2009, over et halvt år forsinket.

«Harry Potter og Halvblodsprisen» følger trollmannslærlingen i sitt sjette skoleår ved skolen Hogwarts, og er basert på forfatter J.K. Rowlings bok ved samme navn.

I tillegg til Harry Potters indre kamp med grynende hormoner og sans for det motsatte kjønn, utforsker plottet videre krigen mot den mørke siden og hans nemesis, Lord Voldemort.

Se Harry Potter ta toget på Lesja
VIFTER STAVEN: Trollmannslærlingen Harry Potter kjemper både med forelskelse, hormoner og mørke krefter i den kommende filmen.