Se Henriette utagere i ny norsk filmkomedie

Eksklusiv førpremiere for medlemmer av Dagbladets filmklubb. Se her hvordan du melder deg inn.

(Dagbladet): «Kvinner i for store herreskjorter» er en ny norsk filmkomedie med Henriette Steenstrup (40) som utagerende kunstner, Anne Krigsvoll (58) som staut trelastarbeider og debutanten Inga Ibsdotter Lilleaas (25) som forelska litteraturstudent.

Samt Tore Strømøy og Ingrid Bolsø Berdal i små gjesteopptredener.

Filmen er basert på den kritikerroste romanen «Vente, blinke» av Gunnhild Øyehaug og har æren av å åpne Kosmorama-festivalen i Trondheim til uka. Regissør Yngvild Sve Flikke - også hun debutant i langfilmsammenheng - har hatt som ambisjon å både gi deg en god latter og noe å tenke på etter at du har forlatt kinosalen.

Filmen har ordinær kinopremiere 6. mars.

Men er du medlem av Dagbladets filmklubb kan du gå på førpremiere i Oslo, Bergen, Tromsø eller Stavanger allerede  søndag eller mandag.

Det er bare å vise sms-en fra oss i billettluka (så lenge det er ledige kinoseter - her er det først-til-mølla-prinsippet som gjelder). Billig er det også: Du betaler ikke noe mer enn de fem kronene det koster å motta tekstmeldinga, og du kan ta med deg en venn.

Er du ikke medlem i Dagbladets filmklubb, ser du under hvordan du melder deg inn (og ut).

Filmklubbvisningene av «Kvinner i for store herreskjorter»:
OSLO: 1. mars kl. 15:30 (Kino Victoria)
BERGEN: 2. mars kl. 18:30 (Konsertpaleet)
TROMSØ: 2. mars kl. 18:30 (Aurora kino Fokus)
STAVANGER: 2. mars kl. 18:30 (SF Kino)

Slik funker Dagbladets filmklubb: Torsdagen før visning sender filmklubben ut invitasjoner til medlemmene på SMS. Det koster fem kroner å motta denne tekstmeldingen. Gå til en av kinoene vi samarbeider med og vis fram SMS'n, så får du to billetter uten å betale noe mer.

Slik melder du deg inn: Send FILMKLUBB BY til 2400, der BY er Oslo, Bergen, Tromsø eller Stavanger.

Eksempel: FILMKLUBB OSLO til 2400.

Ta med deg mobilen til din kino med SMS'en klar for å hente billetten. Billetter deles ut til salen er full. Altså: Førstemann til mølla.

Slik melder du deg ut: Send FILMKLUBB BY STOPP til 2400. Eksempel: FILMKLUBB OSLO STOPP til 2400.