Se, her danser Stordalen

Petter Stordalen slo seg løs med heftig sambadans under den årlige festen på Hotel Ernst i går kveld.

KRISTIANSAND/OSLO (Dagbladet): Hvert år inviterer Choice Hotell-eieren Petter Stordalen til kjendis- og VIP-party i bakgården på sitt Ernst Hotell i Kristiansand. I år var temaet afrikanske trommer og sambadansere ikledd bikini og strutsefjær.


Og hotellkongen var ikke snauere enn at han kastet seg ut i en heftig dans med en av de tre brasilianske danserne han hadde leid inn for anledningen.

Stordalen tok også en oransje strutsefjær i håret før han kastet seg ut på dansegulvet foran de om lag 250 inviterte gjestene.

Det var en feststemt og imøtekommende Stordalen som slo av en prat med Dagbladet under festen.

- Hvert år inviterer jeg en rekke venner og samarbeidspartnere av Choice-gruppen, pluss noen av dem som opptrer på Quart-festivalen, venner og kjente. Her spiser og drikker vi godt, har bra underholdning og hygger oss, sier Stordalen til Dagbladet seint i går kveld.

Han skryter av de brasilianske rytmene, men er beskjeden når det gjelder sin egen danseopptreden.

- Vi får håpe jeg er bedre til å drive hoteller enn å danse samba, sier Petter Stordalen.

Bakgården på Ernst blir kalt for Afrika Bar, en sliten men trivelig plass under åpen himmel. I går kom modellene på rekke og rad tilfesten.

PS!
Audioslave gikk først på scenen etter at Dagbladet gikk i trykken i går.

 STORDANS:  -  Vi får håpe jeg er bedre til å drive hoteller enn å danse samba, sier Choice Hotell-eieren Petter Stordalen. Her svinger han seg med en brasiliansk danser under festen i går. Alle foto: Frank Karlsen
STORDANS: - Vi får håpe jeg er bedre til å drive hoteller enn å danse samba, sier Choice Hotell-eieren Petter Stordalen. Her svinger han seg med en brasiliansk danser under festen i går. Alle foto: Frank Karlsen Vis mer
QUARTFINALEN: - Her spiser og drikker vi godt, har bra underholdning og hygger oss, sa Stordalen til Dagbladet i bakgården på Ernst Hotell i Kristiansand i går kveld.
STRUTSEFJÆR: I år var det afrikanske trommer og sambadansere som gjaldt på Stordalens fest.