Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se, her er din nye tv-hverdag!

I dag lanseres Norges nye tv-portal, Se.no.

NYTT TV-PROGRAM: PÅ Se.no kan du lett planlegge tv-kvelden din. Faksimile: SE.NO
NYTT TV-PROGRAM: PÅ Se.no kan du lett planlegge tv-kvelden din. Faksimile: SE.NO Vis mer

I dag lanseres Se.no, en videreføring av Dagbladet.nos allerede populære tv-guide.

Dette vil gjøre det lettere for deg å få et overblikk over tv-kvelden, uansett hvilke kanaler eller preferanser du måtte ha.

Interaktivitet
- På Se.no får du tv-kvelden time for time. Du kan enkelt klikke deg inn og få den totale oversikten på et øyeblikk, eller du kan skreddersy programmet akkurat slik du vil ha det, sier Lars Eirik Eide, avdelingsleder for kultur og kjendis på Dagbladet.no.

Den store forskjellen fra det gamle tv-programmet til det nye er måten det er satt opp på, samt graden av interaktivitet.

I det nye oppsettet kan du se hva som går akkurat nå på alle kanalene langs en tidslinje, og klikke deg videre til informasjon om programmene som interesserer deg.

- Vi har fått mange tilbakemeldinger fra brukere som setter pris på det allerede eksisterede oppsettet på Dagbladet.no, og vi vil ikke skuffe disse. Du kan derfor velge om du vil se oversikten fra kanal til kanal på tradisjonelt vis - også denne guiden er pusset opp med interaktive elementer, sier designsjef Elisabeth Svendby i Dagbladet.no.

Raskt og enkelt
- Begge programmene er laget så enkle som mulig, der målet er at du raskt skal kunne planlegge hele tv-kvelden din, eller finne ut hva som går akkurat nå, sier Svendby videre.

På Se.no kan du lagre dine kanaler og sette opp rekkefølgen på dem, for dermed å skreddersy guiden etter eget ønske og behov.

- Og du kommer aldri til å glemme et tv-program igjen. På Se.no kan du enkelt be om sms-varsel for alle tv-programmer som finnes, sier Eide, og fortsetter:

Favoritter
- Du kan også merke tv-programmene som dine favoritter slik at du enkelt finner dem igjen, eller du kan søke etter enkeltprogram, sortere etter sjanger som film, fotball, serier og så videre.

Basert på hva brukerne av Se.no setter som sine favoritter, vil det hver dag lages nye topplister over tv-kvelden.

I tiden framover vil det dukke opp stadig nye funksjoner på Se.no, blant annet muligheten for å diskutere tv-kvelden med andre brukere.

SE SELV:
Se.no-forsiden
Nytt tv-program med tidslinje
Klassisk tv-program i listeform

OBS: Om du har installert AdBlock eller lignende i Firefox, kan det oppstå problemer med tidslinjen

KLASSISK OPPSETT: Om du foretrekker tv-programmet i listeform, kan du fortsatt bruke denne visningsformen - med interaktive elementer.
KLASSISK OPPSETT: Om du foretrekker tv-programmet i listeform, kan du fortsatt bruke denne visningsformen - med interaktive elementer. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media