«Maniac»

Se Hollywoods vri på TV 2-serien: - Bør neppe ses alene

Netflix-versjonen av TV 2-serien «Maniac» har premiere 21. september.

THRILLER: «Superbad»-stjernene Jonah Hill og Emma Stone tar over for Espen PA Lervaag og Ingeborg Raustøl i Netflix-versjonen av norske «Maniac». Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I april ble det klart at den norske serien «Maniac» blir Netflix-serie, med «True Detective»-regissør Cary Fukunaga bak spakene og «Superbad»-stjernene Jonah Hill og Emma Stone i hovedrollene.

Komiker Espen Lervaag skrev den opprinnelige serien sammen med Håkon Bast Mossige, og begge hadde roller i den norske versjonen, som gikk på TV 2 høsten 2015. Kanalen endret sendetida flere ganger, og seertallet endte på stusslige 80.000 per episode.

Serien fikk heller ikke gode kritikker, med en treer på terningen i Filmpolitiet og regelrett slakt i NATT & DAG.

Det hindret derimot ikke Netflix fra å produsere sin egen versjon av dramakomedien.

I går offentliggjorde Netflix en trailer for serien, samt en detaljert programbeskrivelse. Premieredatoen er satt til 21. september.

Traileren viser Jonah Hill og Emma Stone sittende overfor hverandre ved et bord, tilsynelatende oppslukt i en intens stirrekonkurranse. I bakgrunnen hører vi stemmen til Justin Theroux, som også er en del av den stjernespekkede rollebesetningen.

- Sinnssyk

Scfi-fi-bloggen io9 kaller traileren «forstyrrende», og skriver at serien virker som en «surrealistisk thriller».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer