Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se, hun smiler!

Etter tre års taushet fikk Dagbladet i går de første ordene med en strålende opplagt Lene Marlin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 10.45 i går rullet en stor sølvgrå Audi opp utenfor EMI Virgin på Karl Johans gate i Oslo. I passasjersetet satt Lene Marlin med solbriller og et stort smil. For første gang på tre år skulle hun møte flokken med hungrende journalister. Det var en sprudlende Lene Marlin som vendte tilbake fra stillheten.

- Står dere her? var det første Tromsø-jenta sa da hun steg ut av bilen.

Konsert på bar

Dagbladet var de første som fikk noen ord med en av Norges største stjerner. Kvelden før sang og spilte Lene Marlin høyst overraskende to av de nye låtene fra det kommende albumet «Another Day» på baren Frognerveien 6 i Oslo. Dette skjedde med lånt gitar foran 50 sjokkerte gjester. I virvaret utenfor plateselskapet i går var det ikke lett å føre de helt lange samtalene med den tilbakevendende stjernen. Men vi prøvde.

- Hvordan var det å spille konsert igjen?

- Det var gøy, svarte Lene.

- Har du gruet deg eller gledet deg til denne dagen?

- Nei, dette er ikke noe spesielt å grue seg til, sa hun og forsvant inn.

Hodepine

Sju timer og et utall radiointervjuer seinere kom hun ut igjen, like blid og opplagt. På vei fra plateselskapet til drosjeholdeplassen ved Oslo domkirke snakket hun igjen med Dagbladet.

- Fortell hvordan dagen din har vært.

- Den har vært veldig bra. Folk har vært veldig søte.

- Hva skal du i kveld?

- Nei, det er hemmelig!

Hva synes du om den store interessen rundt comebacket?

- Det er overraskende. Interessen er mye større enn jeg hadde trodd. Det har vært ganske mye mas i dag, så nå har jeg vondt i hodet, sa en smilende Lene Marlin og forsvant i en drosje.

STRÅLER: Lene Marlin er tilbake. Dette er det første reportasjebildet av den internasjonale sangstjernen på over tre år.