Eurovision

Se hvem som dukker opp her

Alexander Rybak gjør en cameorolle i Eurovision-komedie.

NETFLIX: Vår egen Eurovision-stjerne gjør en gjesteopptreden i filmen «The Story of Fire Saga». Reporter: Jeanette N. Vik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For Eurovision-fansen, som nok har felt noen tårer over at årets konkurranse i Rotterdam, Nederland ble avlyst på grunn av covid-19, kan filmen «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga» være et plaster på såret.

Filmkomedien, som handler om den islandske duoen Fire Saga som får sjansen til å konkurrere i Eurovision Song Costet, har premiere på Netflix fredag. Den fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder.

Men filmen byr på mer enn bare et humoristisk blikk på verdens største musikkonkurranse. Vår egen Eurovision-vinner Alexander Rybak gjør en gjesteopptreden i filmen, en hemmelighet han har holdt på i et helt år.

- Vi startet innspillingen i september, men vi artister er vant med sperrefrister. Jeg har aldri følt meg som noen skuespiller, men det er alltid gøy å spille seg selv, sier Rybak til Dagbladet.

- Ikke en vinner

Grand Prix-kronprinsen forteller at han ble «star struck» av å være på samme sett som Will Ferrell. Sistnevnte spiller islandske Lars Erikssong, en godt voksen guttemann som er besatt av å vinne ESC, til sin fiskende fars store skuffelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer