Kygo på Slottsfjell 2022:

Se hvem som dukket opp

Verdensstjerna Kygo overrasket blant publikum på Slottsfjellfestivalen onsdag kveld.

MED GUTTA: Kygo storkoste seg med guttegjengen på Lewis Capaldi-konsert onsdag kveld. Foto: Per Christian Hestnæs

MED GUTTA: Kygo storkoste seg med guttegjengen på Lewis Capaldi-konsert onsdag kveld. Foto: Per Christian Hestnæs

Vis mer
Publisert

Konsertsommeren er godt i gang, og de siste ukene har festivalene rundt om i Norge blitt arrangert som perler på ei snor.

Onsdag og torsdag denne uka samler Slottsfjellfestivalen tusenvis av festivalgjengere til sommerbyen Tønsberg, der store navn som Karpe, Måneskin, Sigrid, Dagny og Matoma står på scenen.

Da den skotske artisten og låtskriveren Lewis Capaldi (25) var headliner på Kongescenen onsdag kveld, dukket det opp en annen stjerne i publikum. Artist Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (30) hadde nemlig tatt turen til Tønsberg sammen med guttegjengen.

Ifølge Tønsbergs Blad, som først omtalte saken, sang verdensstjerna og kompisene med på alle Lewis Capaldis låter, i tillegg til å filme det som skjedde på scenen. Samtlige av gutta var også sommerlig kledd med hawaii-kranser rundt halsen.

Stjernemøte

Kygo delte seint onsdag kveld et innlegg på Instagram med flere blinkskudd fra festivalen, deriblant to bilder sammen med headlineren Lewis Capaldi, som står bak kjente poplåter som «Before You Go» og «Someone You Loved».

Samme kveld som Kygo rocket løs på Slottsfjell, slapp han også nyheten om at konserten hans i Madison Square Garden i New York 6. oktober, er utsolgt. Det avslørte han på Instagram Story.

STAGEDIVER: Den norske rapperen Kamelen stagediver ut i publikum under Stavernfestivalen lørdag 9. juli, men det går ikke helt etter planen. Video: Tiktok @stavernfestivalen. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Dette blir første gang siden 2018 han spiller i USA.

- Dette er en arena jeg alltid har drømt om å spille på, sa Kygo på Instagram da konserten ble kunngjort i slutten av juni, ifølge VG.

Det tok altså bare noen uker før alle billettene var revet vekk.

Avsluttes torsdag

Slottsfjellfestivalen har sin siste dag torsdag, og klokka 21.30 er norske Karpe headliner på Kongescenen. Matoma og den svenske elektronika-duoen Galantis skal også sørge for nattklubbstemning på et eget klubbområde ut i de seine nattetimer.

Festivalen ble arrangert for første gang i 2003, og har opp gjennom åra hatt besøk av internasjonale navn som Kendrick Lamar, Imagine Dragons, First Aid Kit, Ellie Goulding og Mac Miller.

PREMIERE: «Helt Harald» hadde premiere mandag 1. februar, og i første episode reiste Harald til Bergen og besøkte «Kygo». Vis mer

Årets festival er den første siden 2018. Coronapandemien gjorde det umulig å arrangere festival i 2021 og 2020, og i 2019 ble festivalen avlyst på grunn av økonomiske vansker. I år har festivalen flyttet ned fra den kjente åsen Slottsfjellet til bryggeområdet i Tønsberg sentrum.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer