Se hvem som er med i neste sesong av «Mammon»

Jon Øigarden blir forelsket i den danske skuespilleren Laura Christensen (30) i neste sesong av «Mammon».

KVINNELIG HOVEDROLLE: Danske Laura Christensen, kjent fra tv-serier som «Riket» og «Forbrytelsen», spiller Ellen Claussen i sesong to av NRKs «Mammon», og blir godt kjent med Peter Verås (Jon Øigarden). Innspillingen starter i Oslo denne uka. Foto: Christian Roth Christensen
KVINNELIG HOVEDROLLE: Danske Laura Christensen, kjent fra tv-serier som «Riket» og «Forbrytelsen», spiller Ellen Claussen i sesong to av NRKs «Mammon», og blir godt kjent med Peter Verås (Jon Øigarden). Innspillingen starter i Oslo denne uka. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg gleder meg veldig til denne rollen. Nå har jeg sett sesong én, som jeg liker veldig godt, og jeg er veldig stolt av å være med i sesong to. Nå skjer det mye bra og er høyt tempo i norsk tv og film, og det er bra, sier Laura Christensen.For norske tv-seere er hun kjent fra den danske storserien «Riket», og spilte også i første sesong av Forbrytelsen. I tillegg har hun spilt i en rekke danske filmer og tv-serier, og har også vært aktuell for en rolle som Bond-pike.

- Hun har faktisk vært med i to av verdens beste tv-serier, sier en entusiastisk manusforfatter Gjermund S. Eriksen, som ikke legger skjul på at danskenes dramasuksess er både forbilde og inspirasjon for «Mammon».Han er dessuten full av godord om sin nye, danske stjerne.

Skandinavisk samarbeid - Dette er min første rolle utenfor Danmark, og jeg synes det er veldig spennende at vi åpner for et større skandinavisk samarbeid. Det kan gi store fordeler, mener Laura Christensen.I nye «Mammon» spiller hun mot blant andre Trond Espen Seim, som også spiller den danske tv-serien «Arvingane.»Christensen spiller den danske finanskvinnen Ellen Claussen, som jobber i Oljefondet og er gift med lederen for kommentaravdelingen i landets største avis. Da mannen blir brutalt myrdet prøver hun sammen med Peter Verås (Jon Øigarden), som er mannens kollega, å nøste opp i hva som har skjedd. De to hovedpersonene får etter hvert et svært tett forhold, og kanskje dukker det også opp litt kjærlighet underveis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer