Se Ingrid Bolsø Berdal som blodtørstig bandeleder

Og den første filmrollen til black metal-kjendisen Gaahl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag slapp produksjonsselskapet Fantefilm de første klippene fra den kommende filmen «Flukt», med Ingrid Bolsø Berdal (32) i hovedrollen som bandeleder i et pestherjet Norge på 1300-tallet.

Teaseren bærer bud om et forholdsvis voldelig actioneventyr med en voldsom tåkelur på soundtracket.

«Flukt» er en av flere Bolsø Berdal-filmer som (trolig) kommer på kino i år - slik som den fem år gamle, mange ganger utsatte norsk-britiske «Wide Blue Yonder» og den amerikanske skrekkfilmen «Chernobyl Diaries», som kommer på kino 13. juli.

Hun spiller også i Tommy Wirkolas internasjonale debutfilm «Hansel and Gretel: Witch Hunters», som kommer neste år, og i «Kill Buljo 2», som for tida er under opptak i Thailand.

Den nye teaseren for «Flukt» byr også på bilder av Kristian «Gaahl» Espedal, den tidligere frontfiguren i det kontroversielle black metal-bandet Gorgoroth, som her gjør sin første filmrolle etter å ha debutert som skuespiller i musikalen «Svartediket» på Den nationale scene i Bergen for to år siden.

Filmen er regissert av Roar Uthaug, som lagde «Fritt vilt» i 2006 og «Julenatt i Blåfjell» i 2009. Den ble solgt til filmdistributører i England og Midtøsten etter at et tre minutters klipp ble vist dem under filmfestivalen i Berlin tidligere i år, ifølge en pressemelding fra Nordisk film.

Opptakene til filmen er gjort blant annet i Sirdal i Vest-Agder. Den skal ha premiere 28. september.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer