Se «Jeg er din» først i landet med Dagbladet

Filmklubben spanderer billetten på deg og en venn.

«Jeg er din»: Amrita Acharia og Ola Rapace spiller hovedrollene i den norske filmen «Jeg er din». Dagbladet Filmklubb spanderer billetten. Foto: Filmweb
«Jeg er din»: Amrita Acharia og Ola Rapace spiller hovedrollene i den norske filmen «Jeg er din». Dagbladet Filmklubb spanderer billetten. Foto: Filmweb Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Amrita Acharia fra «Game of Thrones» og Ola Rapace fra Bond-filmen «Skyfall» har hovedrollene i det norske kjærlighetsdramaet «Jeg er din».

Dagbladets Filmklubb spanderer billetter til filmen - lenge før den blir vist for resten av verden.

Norsk kjærlighetsdrama Filmen forteller historien om Mina, en ung alenemor som bor i Oslo med sin seks år gamle sønn Felix. Hun er på jakt etter kjærlighet og har flere relasjoner til forskjellige menn, men får ikke forholdene til å fungere. Etter hun forelsker seg i svenske Jesper tar hun med seg sønnen til Sverige for å bo hos han. Men Jesper er ikke klar for familielivet.

Mina vil redde kjærligheten, men må gå langt for å finne ut hva kjærlighet er.

- «Jeg er din» handler om et ønske om å være elsket, et ønske som er så sterkt at det nærmest er selvutslettende. Filmen er et portrett av en kvinne og hennes frykt for å miste den hun elsker, for hvem er hun da?, sier regissør Iram Haq i en pressemelding.

Hollywood-skuespillere Mina spilles av Amrita Acharia, bedre kjent som slavejenta Irri i den enormt populære HBO-serien «Game of Thrones». Hun har tidligere sagt til Dagbladet at det var en krevende rolle å spille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer