Se «Jeg er din» først i landet med Dagbladet

Filmklubben spanderer billetten på deg og en venn.

«Jeg er din»: Amrita Acharia og Ola Rapace spiller hovedrollene i den norske filmen «Jeg er din». Dagbladet Filmklubb spanderer billetten. Foto: Filmweb
«Jeg er din»: Amrita Acharia og Ola Rapace spiller hovedrollene i den norske filmen «Jeg er din». Dagbladet Filmklubb spanderer billetten. Foto: FilmwebVis mer

(Dagbladet:) Amrita Acharia fra «Game of Thrones» og Ola Rapace fra Bond-filmen «Skyfall» har hovedrollene i det norske kjærlighetsdramaet «Jeg er din».

Dagbladets Filmklubb spanderer billetter til filmen - lenge før den blir vist for resten av verden.

Norsk kjærlighetsdrama Filmen forteller historien om Mina, en ung alenemor som bor i Oslo med sin seks år gamle sønn Felix. Hun er på jakt etter kjærlighet og har flere relasjoner til forskjellige menn, men får ikke forholdene til å fungere. Etter hun forelsker seg i svenske Jesper tar hun med seg sønnen til Sverige for å bo hos han. Men Jesper er ikke klar for familielivet.

Mina vil redde kjærligheten, men må gå langt for å finne ut hva kjærlighet er.

- «Jeg er din» handler om et ønske om å være elsket, et ønske som er så sterkt at det nærmest er selvutslettende. Filmen er et portrett av en kvinne og hennes frykt for å miste den hun elsker, for hvem er hun da?, sier regissør Iram Haq i en pressemelding.

Hollywood-skuespillere Mina spilles av Amrita Acharia, bedre kjent som slavejenta Irri i den enormt populære HBO-serien «Game of Thrones». Hun har tidligere sagt til Dagbladet at det var en krevende rolle å spille.

Den andre hovedrollen er det Ola Rapace som spiller. Han er et kjent ansikt fra Wallander, den svenske filmserien basert på bøkene med samme navn av Henning Mankell.

Han spilte også skurken i James Bond-filmen «Skyfall».

Filmen har ordinær kinopremiere 16. august.

Med Dagbladet kan du se filmen 5. august - uten å betale for billetten.

Filmen har aldersgrense 11 år.

Slik blir du medlem Torsdagen før visning sender Filmklubben ut invitasjoner til medlemmene på SMS. For å bli invitert må du melde deg inn. Det gjør du slik:

Send FILMKLUBB BY til 2400, der BY er Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Eksempel: FILMKLUBB OSLO til 2400.

Hver måned får du to SMSer med tilbud om forhåndsvisning.

Hver mottatt SMS koster fem kroner.

I Westeros: Amrita Acharia spilte slavejenta Irri i HBO-suksessen «Game of Thrones». Nå er hun aktuell med «Jeg er din». Foto: HBO Nordic / Paul Schiraldi
I Westeros: Amrita Acharia spilte slavejenta Irri i HBO-suksessen «Game of Thrones». Nå er hun aktuell med «Jeg er din». Foto: HBO Nordic / Paul Schiraldi Vis mer

Ta med deg mobilen til din kino med SMS'en klar for å hente billetten. Som vanlig er det førstemann til mølla som gjelder.

For å melde deg ut: Send FILMKLUBB STOPP til 2400.

Filmen settes opp mandag 5. august kl. 18:30 på følgende kinoer:

Oslo: Ringen kino
Bergen: Magnus Barfot
Trondheim: Prinsen
Tromsø: Aurora kino
Stavanger: SF Kino