Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se klinescenen

Se videoklipp av den mye omtalte klinescenen mellom norske Natassia Malthe og Jennifer Garner.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Filmnettstedet IGN filmforce har lagt ut en artikkel og klipp av den den mye omtalte klinescenen mellom den norske skuespilleren Natassia Malthe og den amerikanske tv-stjernen Jennifer Garner, kjent fra serien «Alias» som går på TV3. Scenen er hentet fra 3-400 millionersfilmen «Elektra» som har premiere i Las Vegas kl 20 i kveld amerikansk tid.

I scenen som varer nokså nøyaktig 30 sekunder får man se at Malthes rollefigur «Typhoid Mary» gir hovedpersonen «Elektra» et dødelig kyss og at løvet på trærne rundt visner og dør. Les artikkelen og se klippene her.

- Det er en av mine beste kyssescener noensinne, skal Jennifer Garner ha uttalt i følge nettstedet Contactmusic.com.

Stor lansering

hjemmesiden til filmen kan du spille rollefigurene til både Jennifer Garner og Natassia Malthe og se trailer for actionfilmen som vil ha norsk premiere i april.

Elektra vil åpne på nesten 3000 amerikanske kinosaler neste uke, noe som er på linje med blockbustere som «Meet The Fockers» og «Ocean\'s Twelve».

Ny storfilm for Natassia

- Jeg var frisk under hele innspillingen unntatt de dagene kyssescenene skulle spilles inn, da hadde jeg fryktelig bronkitt. Så jeg skylte meg med munnvann mellom hvert opptak, fortalte Malthe Dagbladet på en pressedag for «Elektra» i Los Angeles før jul.

KLINER TIL: Natassia Malthe og Jennifer Garner i det dødlig kyss. Scenen er hentet fra filmen «Elektra».
KLINER TIL: Natassia Malthe og Jennifer Garner i det dødlig kyss. Scenen er hentet fra filmen «Elektra». Vis mer

Siden den gang har hun fått hovedrollen i filmatiseringen av «Dead Or Alive», en av verdens mest suksessrike og kritikerroste dataspill-serier med et samlet salg på rundt fem millioner eksemplar på verdensbasis.

Les mer om Malthe og «Dead Or Alive»-filmen her.

GJØR SUKSESS: Den norske skuespilleren Natassia Malthe gjør det godt i Hollywood.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media