Se klipp fra den første filmen til «Ross»

«Run, Fatboy, Run» går rett til topps.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): David Schwimmer har hatt flere minneverdige roller etter «Friends»-tida - blant annet i «Curb Your Enthusiasm» og «Band of Brothers».

Nå har han også gjort sin regidebut. Og debutfilmen - komedien «Run, Fatboy, Run» - ser ut til å bli en stor suksess, skriver BBC.

Filmen ligger nå på førsteplass på britiske kinolister for tredje uke på rad.

Den britiske komikeren Simon Pegg («Hot Fuzz», «Shaun of the Dead») hadde også en rolle i «Band of Brothers», og har lenge vært en nær venn av Schwimmer. Pegg spiller hovedrollen i «Run, Fatboy, Run», som den noe dvaske Dennis Doyle som finner ut at ekskjæresten skal gifte seg.

I et forsøk på å vinne henne tilbake fra muskuløse og vellykkede Whit (Hank Azaria), bestemmer han seg for å stille opp i maraton.

Filmen har fått blandede kritikker, og blant avisene som har vært kritiske er The Guardian:

«Til tross for gode prestasjoner og morsomme replikker er det noe galt med denne komedien, og selv om jeg forsøkte, klarte jeg ikke å bli venner med den. Årsaken er nok de mange produktplasseringene som har gjort filmen til en gigantisk reklame for Nike, med all den humørløsheten det innebærer», skriver anmelder Peter Bradshaw.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.