Se klipp fra Johnny Depps nye film

Spiller i nok en filmatisering av Hunter S. Thompson-bok.

(Dagbladet): Johnny Depp er snart klar med filmen «The Rum Diary», basert på gonzojournalisten Hunter S. Thompsons roman ved samme navn.

I filmen spiller han den amerikanske journalisten Paul Kemp, som påtar seg et frilansoppdrag i Puerto Rico på 1950-tallet.

- Har fortsatt Hunter med meg Johnny Depp forteller i et intervju med Reuters at han sørget for at man kunne kjenne Thompsons tilstedeværelse mens de spilte inn filmen.

- Jeg visste at uansett hva som skjedde så ville jeg ha Hunter med meg. Jeg visste det. Jeg har han fortsatt med meg, sier han.

- Men det jeg ønsket var at Hunters ånd på en måte skulle være gjennomsyrende og jeg ville at alle skulle vite at Hunter var der.

Whisky og sigaretter På settet hadde de flere gjenstander som minnet om den avdøde journalisten.

- Vi hadde en flaske Chivas og vannglass fylt med is. Vi hadde en stol med navnet hans på, vi hadde manuset hans med navnet hans på, vi hadde sigarettfiltrene hans, askebegeret hans, vi hadde alt der, sier Depp til Reuters.

Thompson var kjent blant sine fans som en av det 20. århundrets største skribenter og politiske kommentatorer.

Han var også kjent som en original karakter som likte å gå sine egne veier.

Gonzolegende I 1972 skrev han klassikeren «Frykt og avsky i Las Vegas» hvor han introduserte leserne sine for den såkalte gonzojournalistikken.

Klassikeren ble også filmatisert med Johnny Depp i hovedrollen og kom i 1998.

Forfatteren og journalisten tok sitt liv i 2005, 67 år gammel.

Filmen «The Rum Diary», som også har Aaron Eckhart og Richard Jenkins på rollelista, har premiere 28. oktober. Den blir vist på norske kinoer fra 25. november.

JOURNALISTLEGENDE: Hunter S. Thompson er kjent som mannen som introduserte gonzojournalistikken. Foto: Christian Thompson/Reuters/Scanpix
JOURNALISTLEGENDE: Hunter S. Thompson er kjent som mannen som introduserte gonzojournalistikken. Foto: Christian Thompson/Reuters/Scanpix Vis mer