Se Lana Del Rey som Marilyn Monroe og «Jackie O.»

Slapp ny musikkvideo før kveldens Hove-konsert.

«JACKIE O»: Lana Del Rey (26) i rollen som den ikoniske presidentfrua Jacqueline «Jackie O» Kennedy Onassis i sin siste musikkvideo til låta «National Anthem». Foto: Faksimile «National Anthem» / YouTube
«JACKIE O»: Lana Del Rey (26) i rollen som den ikoniske presidentfrua Jacqueline «Jackie O» Kennedy Onassis i sin siste musikkvideo til låta «National Anthem». Foto: Faksimile «National Anthem» / YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld står New York-jenta og popkometen Lana Del Rey på ei norsk scene for første gang, når hun opptrer på Hovefestivalen på Tromøya.

Men det er ikke alt artisten, kjent for sin trutmunn og retroballade-musikk, har på dagens agenda.

Tidligere i dag slapp 26-åringen nemlig musikkvideoen til låta «National Anthem».

Jackie og Marilyn I videoen, som i likhet med braksuksessen «Video Games», er lagt ut på YouTube, får vi se Del Rey både i rollen som den ikoniske presidentfrua Jacqueline «Jackie O» Kennedy Onassis og Hollywood-skjønnheten Marilyn Monroe. Mannen som de begge begjærte, i alle fall ifølge ryktene, president John F. Kennedy, spilles av rapperen A$AP Rocky.

Mens Del Rey portretterer Jacquelines familieliv med presidenten, synger hun som Monroe bursdagssangen som divaen framførte for ham på hans 45-årsdag i 1962.I begynnelsen og slutten av musikkvideoen har Del Rey og A$AP Rocky gjenskapt bilscena hvor presidenten blir skutt og drept.

Gryende moteikon Jenta som står på hovedscena på Hovefestivalen i kveld er imidlertid ikke bare godt likt for musikken. På kort tid har hun også blitt en av motebransjens absolutte yndlinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer