Se Lukas Kasha-konsert på Blink

Direkte og gratis.

SE KONSERTEN LIVE HER

 • Blink er en by som aldri sover

  (Dagbladet.no): Da Blink ble lansert av Dagbladet.no den 1. februar 2002, fantes ingen av de store, kjente nettsamfunnene som MySpace, YouTube eller Nettby. Valget for de som ville møtes på nett sto mellom Gaysir for de homofile, Spraydate for dem som ville sjekke og flørte, og diverse mindre debattforum spredt rundt på ulike nettsider.

  I dag fyller Blink 5 år, og det lille nettsamfunnet har vokst seg stort.

  Som en liten bursdagsgave til brukerne vil vi sende en konsert med det plateaktuelle bandet Lukas Kasha i kveld. Den blir overført direkte, og vil selvsagt være gratis for alle.

  God kritikk


  Lukas Kasha slapp nettopp debuten «Animated People\'s Republic», som fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder Sven Ove Bakke:

  «Lukas Kasha gir mye på kort tid på sitt debutalbum. De besitter noe av den samme heseblesende, flamboyante friskheten som preget Surferosas inntreden i norsk popoffentlighet. Rocken deres bruser med 80-tallsfjær og paljetter like gjerne som å tøffe seg med skinnjakke og jeans. Bandet har også en pompøs a-ha-leflende artpop-side og en dronende krautvibb gående iblant, tidsriktig begge deler forsåvidt. Lukas Kasha kombinere alt dette innenfor et godt fundamentert låtreisverk, de har løftene i refrengene, et tiltalende rush i soundet sitt og en yppig framtoning forøvrig», skrev han.

  Konserten har lenge vært utsolgt, men vokalist Andreas Prestmo håper mange flere vil følge den på nettet.

  - Det er utrolig kult å få en sjanse til å nå ut til et større publikum. I tillegg er det naturlig og bra for norsk musikk at flere medier gjør ting som dette, sier han.


  Har blitt stor


  I tillegg til konserten tar vi deg med backstage og prater med bandet i minuttene før de går på. Konserten starter kl. 22.30 i kveld.

  Blink-jubileet blir også feiret med en fotokonkurranse på nettstedet.

  Siden den spede starten for fem år siden har nettsamfunnet i dag imponerende tall å vise til: 315 513 aktive profiler, og 340 000 unike besøkende i uken.

  Spesielt jentene er ivrige: Hele 48 % av jenter i Norge mellom 16 og 18 år har en profil på Blink. Nesten hver tredje tenåring i landet er med på nettsamfunnet.

SE DEM LIVE: Blink tar deg med på en utsolgt konsert med Lukas Kasha. Foto: ANDREA GJESTVANG
SE DEM LIVE: Blink tar deg med på en utsolgt konsert med Lukas Kasha. Foto: ANDREA GJESTVANG Vis mer