Se min mage!

I kveld sto prinsesse Märtha på scenen sammen med Oslo Gopel Choir.

Prinsessen sang sammen med Sigvart Dagsland og Oslo Gospelkor i Oslo Konserthus i kveld.

Frelsesarmeens julekonsert var ledet av konfransier Hilde Hummelvoll.

Voksende mage

Og nå kunne hele salen se det både Ari og Märtha og resten av Norge venter på, nemlig den voksende magen til prinsessen.

Märthas termin er satt til månedsskiftet april/mai. Prinsessen er dermed omtrent fire måneder på vei.

Prinsesse har måttet avlyse flere offiselle og private oppdrag i forbindelse med graviditeten. 21. oktober sendte Slottet ut meldingen om at prinsessen var gravid. 24. oktober ble hun sykemeldt. Prinsessen har hatt behov for ro og hvile. Nå er imidlertid Märtha struttende igjen. Slottet har opplyst at svangerskapet forløper normalt.

Yrkesaktiv

Prinsessen legger nå ut på juleturne med showet «Det skjedde i de dager».

Premieren er lagt til Harstad 30. november. Med seg har hun også da Sigvart Dagsland og gospelkoret. I alt skal de holde 19 konserter rundt i Norge over 23 dager.

Lørdag 7. desember kan de også sees i et konsertopptak på NRK1.

Prinsesse Märtha leser og har en altstemme i koret på Oslo Gospel Choirs nye album og kommende kirketurné.

16 UKER INN I SVANGERSKAPET:</B> Ifølge nettstedet <a href=http://www.barnimagen.com/show.asp?xSideId=89>Barn i magen</a> kan nå Märtha kjenne sin egen livmor utenpå magen når hun kjenner med fingrene. Fosteret er omtrent 135 gram og 16 centimeter langt. Det er bittelitt større enn en brødskive.
<B>NÅ MERKER MAN ENDRINGENE:</B> Det er veldig forskjellig hvordan man reagere fysisk på en graviditet, men alle får endringer i kroppen som de merker i større eller mindre grad. Hår er noe av det vi merker det mest på. Mange blir mørkere for hvert barn, noen blir tynnere andre blir tykkere i håret. Noen får krøller og andre mister dem, skriver Barn i Magen.
I FIN FORM:</B> Prinsesse Märtha er ikke sykmeldt lenger og ser ut til å være i fin form fire månder inn i graviditeten. Her sammen med Sigvart Dagsland og Konfransier Hilde Hummelvold.
DRAR UT PÅ TURNE:</B> 30. november starter Märtha sin juleturne i Harstad. 24 dager skal prinsesssen være på veien.