Se Mira Craigs nye video

Mira Craigs nye musikkvideo har fra neste uke høyeste rotasjon på MTV Nordic, men du kan se den på Dagbladet.no i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I juni lanseres hennes neste plate i Sverige, Finland og Danmark.

-  Vi skal ta en runde i Sverige, Finland og Danmark i mai i forbindelse med den nye singelen, og en ny i juni, sier Frank Bakke i Bonnier Amigo.

Mira Craigs plateselskap i Norge har nært samarbeid med avdelingene i de andre nordiske landene, der hun skal lanseres i slutten av juni. I Norge kommer albumet, «Tribal Dreams», 14. juni.

I dag har videoen til hennes første singel, «Leo», premiere på Dagbladet.no.

Den ble spilt inn på Costa Rica tidligere denne måneden, med Per Heimly og Mira sjøl i regissørstolen. Nå er Mira på ferie - og på jakt etter location til sin neste singel - i Japan.

Det blir et hektisk reiseprogram på artisten fram mot albumslipp. Hun har allerede vært en tur i Sverige for å legge grunnlaget for platelanseringen seinere i år.

-  Vi har begynt å bygge grunnmuren, kan du si. Vi gjorde noen presse- og tv-intervjuer der seint i høst. Det var bra respons, spesielt med tanke på hvor vanskelig det er å selge en norsk artist i Sverige.

Bakke er opptatt av at de skal ta seg god tid, og ikke være utålmodige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer