Se Mira Craigs nye video

Mira Craigs nye musikkvideo har fra neste uke høyeste rotasjon på MTV Nordic, men du kan se den på Dagbladet.no i dag.

(Dagbladet.no): I juni lanseres hennes neste plate i Sverige, Finland og Danmark.

-  Vi skal ta en runde i Sverige, Finland og Danmark i mai i forbindelse med den nye singelen, og en ny i juni, sier Frank Bakke i Bonnier Amigo.

Mira Craigs plateselskap i Norge har nært samarbeid med avdelingene i de andre nordiske landene, der hun skal lanseres i slutten av juni. I Norge kommer albumet, «Tribal Dreams», 14. juni.

I dag har videoen til hennes første singel, «Leo», premiere på Dagbladet.no.

Den ble spilt inn på Costa Rica tidligere denne måneden, med Per Heimly og Mira sjøl i regissørstolen. Nå er Mira på ferie - og på jakt etter location til sin neste singel - i Japan.

Det blir et hektisk reiseprogram på artisten fram mot albumslipp. Hun har allerede vært en tur i Sverige for å legge grunnlaget for platelanseringen seinere i år.

-  Vi har begynt å bygge grunnmuren, kan du si. Vi gjorde noen presse- og tv-intervjuer der seint i høst. Det var bra respons, spesielt med tanke på hvor vanskelig det er å selge en norsk artist i Sverige.

Bakke er opptatt av at de skal ta seg god tid, og ikke være utålmodige.

Se Mira Craigs nye video

-  Prosessen med å etablere en artist tar lang tid med en gang du er utenfor Norge, spesielt siden artisten ikke er fysisk tilstede i landet. Derfor har vi også lagt opp til så mange besøk, sier Bakke.

Nå jobbes det for å få Mira inn på Roskildefestivalen i Danmark i tillegg til Hultsfred og noen flere svenske musikkfestivaler.

NY VIDEO: Videoen er spilt inn på Costa Rica, der Dagbladet var på plass tidligere denne måneden.