Se Märthas mage!

På Frelsesarmeens julekonsert i går kveld kom en tydelig gravid prinsesse Märtha Louise med juleønsket som står øverst på lista: at verden skal bli et bedre sted å leve.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For sjuende år på rad markerte Frelsesarmeen innledningen til den forestående høytida med julekonsert i Oslo Konserthus. Og det med to fulle hus, armeens egne musikanter og et stort knippe kjente artister på scenen.

Konserten blir sendt på NRK1 lørdag 21. desember og på NRK2 julaften.

Et av innslagene var ved prinsesse Märtha Louise, som for tida opptrer sammen med Sigvart Dagsland og Oslo Gospel Choir.

- Vi må huske på at det er over 100000 mennesker i Norge som lever under fattigdomsgrensa, sa prinsesse Märtha. I salen satt tre ministere som burde legge seg det på hjertet.

Så fortsatte hun - med synlig kul på magen - å lese fra juleevangeliet.

Fretex-mote

Like før teppet gikk opp og Hilde Hummelvoll kunne ønske velkommen og god jul i ettertankens tid, hastet et politikertrekløver bestående av kulturminister Valgerd Svarstad Haugland, sosialminister Ingjerd Schou og justisminister Odd Einar Dørum inn.

- Det står stor respekt av Frelsesarmeens arbeid, sier ministerne.

For Ingrid Bjørnov er førjulstida som et VM i halvgjorte ting. Hun sang om hvor farlig det å bli årets Lucia kan være for ei lita jente.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer