BYTTER KANAL: Eivind Hellstrøm har lenge vært fast programleder for TV 3, nå skal han være på vei over til konkurrenten TV 2.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BYTTER KANAL: Eivind Hellstrøm har lenge vært fast programleder for TV 3, nå skal han være på vei over til konkurrenten TV 2.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Eyvind Hellstrøm

Se og Hør: - Hellstrøm er ferdig i TV3

Bytter arbeidsplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mesterkokk, programleder og tv-profil, Eyvind Hellstrøm (68), er ferdig i TV3, melder bladet Se og Hør.

Hellstrøm har vært tilknyttet kanalen i nesten ti år. Etter alle solemerker melder han overgang til produksjonsselskapet Plan-B TV. Der skal han angivelig spille inn et nytt program med Truls Svendsen, skriver Se og Hør.

Hva programmet til Hellstrøm og Svendsen skal handle om er ikke kjent, men Plan-B TV lager en lang rekke programmer for TV 2, blant dem «Senkveld», så det er ikke usannsynlig at Hellstrøm blir å se hos konkurrenten i tida framover, hevder bladet.

Eyvind Hellstrøm er ikke imponert over kokkene på restauranten på Øvrevoll. Video: TV 3 Vis mer

Verken TV3, Hellstrøm eller Plan-B TV ønsker å bekrefte nyheten, men i en mail til Seoghør.no skriver Eyvind Hellstrøms manager Atle Skageng at Hellstrøm ikke er tilgjengelig for kommentar.

- Eyvind Hellstrøm har i mange år hatt en avtale med TV3. Det har han i dag også og han forholder seg til denne avtalen, skriver Skageng.

Foruten å være en svært dreven og anerkjent kokk har Hellstrøm har gjennom flere år blitt et kjent og kjært norsk tv-fjes.

Han har ledet eller deltatt i mat- og kokkeprogrammer som «Hellstrøm rydder opp», «Master Chef» og «Hellstrøm inviterer» på TV 3.

LYTTER IKKE: I en episode av «Dama til» på NRK, prøver Live Nelvik å være kjæresten til Eyvind Hellstrøm. - Han har sterk selektiv hørsel, sier Nelvik. x Video: NRK Vis mer Vis mer

Denne høsten har han invitert gjester hjem til seg selv i programmet «Hellstrøms kjøkken» Ifølge Kampanje har bare 93 000 i snitt sett det nye konseptet.

Eyvind Hellstrøm fikk Gullruten i 2009 i kategorien beste mannlige programleder.

Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med daglig leder i Plan-B TV, Pål Huuse, eller pressesjef i TV 3, Line Vee Hanum.

Dagbladet oppdaterer saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer