Eyvind Hellstrøm

Se og Hør: - Hellstrøm er ferdig i TV3

Bytter arbeidsplass.

BYTTER KANAL: Eivind Hellstrøm har lenge vært fast programleder for TV 3, nå skal han være på vei over til konkurrenten TV 2.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BYTTER KANAL: Eivind Hellstrøm har lenge vært fast programleder for TV 3, nå skal han være på vei over til konkurrenten TV 2.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mesterkokk, programleder og tv-profil, Eyvind Hellstrøm (68), er ferdig i TV3, melder bladet Se og Hør.

Hellstrøm har vært tilknyttet kanalen i nesten ti år. Etter alle solemerker melder han overgang til produksjonsselskapet Plan-B TV. Der skal han angivelig spille inn et nytt program med Truls Svendsen, skriver Se og Hør.

Hva programmet til Hellstrøm og Svendsen skal handle om er ikke kjent, men Plan-B TV lager en lang rekke programmer for TV 2, blant dem «Senkveld», så det er ikke usannsynlig at Hellstrøm blir å se hos konkurrenten i tida framover, hevder bladet.

Verken TV3, Hellstrøm eller Plan-B TV ønsker å bekrefte nyheten, men i en mail til Seoghør.no skriver Eyvind Hellstrøms manager Atle Skageng at Hellstrøm ikke er tilgjengelig for kommentar.

- Eyvind Hellstrøm har i mange år hatt en avtale med TV3. Det har han i dag også og han forholder seg til denne avtalen, skriver Skageng.

Foruten å være en svært dreven og anerkjent kokk har Hellstrøm har gjennom flere år blitt et kjent og kjært norsk tv-fjes.

Han har ledet eller deltatt i mat- og kokkeprogrammer som «Hellstrøm rydder opp», «Master Chef» og «Hellstrøm inviterer» på TV 3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer