Se og Hør slår opp usant rykte

Ukebladet spør eks-statsråd Marit Arnstad om det er sant at Kjell Magne Bondevik er far til hennes sønn.

I dagens utgave av ukebladet Se og Hør lyser forsiden med et stort bilde av Kjell Magne Bondevik og et lite bilde av eks-statsråd Marit Arnstad ved siden av.

\'Bondevik er ikke far til min sønn\', skriver ukebladet på forsiden, og legger sitatet til Marit Arnstad.

Oppslaget gir inntrykk av at Marit Arnstad står fram i Se og Hør for å avkrefte ryktene.

Marit Arnstad  sier at hun ikke kommentere sitt privatliv.

Saken er basert på at Se og Hør har fått Arnstad til å si at ryktene er usanne.

Ukebladet skriver at de på et direkte spørsmål om det er grobunn i ryktene får dette svaret:

- Det er usant.

Det er de tre ordene Marit Arnstad sier om ryktene.

DET ER USANT:  Marit Arnstad står slett ikke fram for å avkrefte ryktene. Hun vil bare ikke kommentere sitt privatliv. Foto: INGUN A. MÆHLUM
DET ER USANT: Marit Arnstad står slett ikke fram for å avkrefte ryktene. Hun vil bare ikke kommentere sitt privatliv. Foto: INGUN A. MÆHLUM Vis mer

Arnstad, sier videre:

- Uansett hvilket tøv og meningsløse rykter som blir skrevet om min person, har jeg ikke noe behov for å kommentere mitt privatliv.

Se og Hør skryter også av at oppslaget er "Ekslusivt", og  viser til at ryktet var spredt på debattsidene til portalen Sol og på nettsidene til Hegnar. De forteller også at ryktene ble fjernet fra nettsidene etter at daværende statsminister Kjell Magne Bondevik ble gjort oppmerksom på dem.

Se og Hør kopler også ryktene om hvem som skal være far til Marit Arnstads barn sammen med Bondeviks sykemelding, siden de falt sammen i tid.

Ukebladet forteller at de har fått flere hundre tips om at Bondevik har vært utro, og i dag valgte de å trykke det. Og samtidig fortelle at ryktene ikke var sanne.

SE OG HØR I DAG: