Se Owen Wilson gjøre komi-comeback

Gjør sitt første intervju på MySpace.

(Dagbladet.no): Komiker og skuespiller Owen Wilsons selvmordsforsøk i august kom som et sjokk for de fleste. Wilson ba om å få ro til å komme seg igjen, noe pressen - med noen få unntak - har respektert.

Nå er han imidlertid klar for sitt første intervju. Og det gjør han på MySpace.

Intervjues av kompisen

Intervjuet er en del av nettstedets Artist on artist-konsept, der to kjente mennesker intervjuer hverandre. Tidligere parutspørringer inkluderer for eksempel Al Gore/Mos Def, Michael Moore/Tom Morello og Patti Smith/Michael Imperioli.

Denne gangen er det filmskaperen Wes Anderson og Wilson som skal intervjue hverandre.

Wilson spiller også i regissørens siste film «The Darjeeling Limited», og de to har kjent hverandre siden collegedagene. Wilson og Anderson har også samarbeidet om en rekke andre filmprosjekter.

Da Wes Anderson presenterte sin siste film under filmfestivalen i Venezia i august, gjorde han det klart at Wilson kom til å snakke om det som har skjedd når han selv er klar for det.

- Han er en mann som er god med ord, sa filmskaperen.

Kommer med komedier

Wilsons gjeninntreden i rampelyset er også godt nytt for filmselskapene, som håper Wilson blir i stand til å promotere kommende prosjekter.

Først ut er komedien «Drillbit Taylor», som har planlagt premiere i mars til neste år.

Filmen er basert på en idé av John Hughes («The Breakfast Club», «Skulk med stil»), mens manuset er skrevet av Seth Rogen («Superbad», «Knocked Up»).

Seint i 2008 kommer dessuten «Marley & Me», der Wilson spiller mot Jennifer Aniston.