Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se paneldebatten om Bjørvika

Flere hundre møtte opp da Dagbladet og Norsk Form inviterte til debatt om Oslos nye bydel.

Utviklingen av Bjørvika i Oslo har skapt het debatt blant hovedstadens innbyggere. To eksempler er plasseringen og utseende til Lambda, bygningen som etter planen skal huse Munch-museet og utformingen av Barcode-byggene. For å diskutere mulighetene for byutvikling i Bjørvika arrangerte Dagbladet og Norsk Form debatt om byutvikling i Bjørvika 6. april. Nå kan du se hele debatten på Dagbladet.no.

I panelet satt Bård Folke Fredriksen (H) fra Oslos Byråd for byutvikling, riksantikvar Jørn Holme, Anne Sigrid Hamran (Havnedirektør i Oslo Havn KF), Karl Otto Ellefsen (rektor ved Arkitektur- og desighøgskolen), Tone Tellevik Dahl (Ap, nestleder i byutviklingskomiteen i Oslo bystyre) og Åse Anna Markussen, som er styremedlem i Grønland beboerforening. Guro Voss Gabrielsen, rådgiver i Bylab, var ordstyrer.

I forbindelse med debaten publiserer Dagbladet en serie kronikker og debattinnlegg om Bjørvika. Innlegg i serien så langt er:

Guro Voss Gabrielsen: Er det plass til barn i Bjørvika?

Peter Hemmersam: Bjørvika Business District

Einar Sneve Martinussen: Et digitalt byliv

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media