Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se Pavarotti og hans venner

Dalai Lama, Aqua og Annie Lennox på èn scene. Invitert av Pavarotti. Du har lest om den stjernespekkede konserten i Modena, Italia. Nå kan du se videoen!

Årets utgave av konsertserien «Pavarotti and freinds» har kanskje vært den mest omtalte noen sinne. Aldri har stjernene på scenen og i salen vært større. Ryktene om at den 64 år gamle supertenoren er inne i sitt siste år med konserter gjorde ikke akkurat stjernene mindre interressert i å opptre på veldelighetskonserten.

Her kan du se konserten og intervjuene! Videoen inneholder musikk og samtaler med folk som Sarah Ferguson, Enrique Inglesias, Eurythmics med Annie Lennox i spissen, George Michael, Savage Garden, Tracey Chapman, Skunk Anansie, Aqua med Lene Nystrøm i spissen, i tillegg til Pavarotti og Dalai Lama.

<B>PÅ SCENEN:</B> George Michael og Annie Lennox var blatn Pavarottis venner på scenen.
OG I SALEN: Dalai Lama og Sarah Ferguson var blant hans venner i salen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling