Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Se Penelope gratis før alle andre

Send FILMKLUBB BY til 2400 for å melde deg inn, der BY er Oslo, Bergen, Trondheim eller Tromsø. Du sender altså f.eks. FILMKLUBB OSLO til 2400.

(Dagbladet.no): Filmklubben viser førpremierer i Oslo, Tromsø, Bergen, Trondheim og Stavanger (det blir dessverre ikke forhåndsvisning i Stavanger på denne filmen).

Denne uka er det Pedro Almodovars siste, lengste og dyreste film, «Brutte omfavnelser», som vises. Her møter vi Harry Caine som ifølge filmselskapets reklame har «snudd ryggen til tragedien som rammet ham 14 år tidligere, da han var filmregissøren Mateo Blanco. Så kommer personer fra fortiden inn i livet hans, og dype hemmeligheter stiger til overflaten».

Hollywood Reporter mener filmen er mer underholdende enn dyp, mens Variety skriver at filmen sjonglerer med sjangere og fremstår som noe man kan like selv om det aldri tar helt av.

Nå har du muligheten til å finne ut sjøl. Bli med i Dagbladets filmklubb og du kan være så heldig og rask at du får med deg en av forhåndsvisningene som arrangeres i denne omgang:

• Oslo: 30.aug. Vika kino, kl. 12.15
• Tromsø: 31.aug. Aurora kino, kl. 18.30
• Trondheim: 31.aug. Prinsen kino, kl. 18.30
• Bergen: 31.aug. Magnus Barfot, kl. 18.30

Premiere på «Brutte omfavnelser» er 4. september.

For å bli medlem send FILMKLUBB til 2400. Eks: filmklubb oslo sendes til 2400. Du får to tilbud hver måned om gratis filmvisninger. Invitasjoner blir sendt ut til medlemmer av Filmklubben, og ved å vise frem SMS-invitasjonen på kinoen kan du hente to billetter. Obs. Begrenset antall. Førstemann til mølla!

Hver melding koster 5,-. 

Du kan også få to gode filmtilbud på sms fra våre samarbeidspartnere. Meldingene er gratis.

Meld deg ut: Send FILMKLUBB STOPP til 2400.

Se Penelope gratis før alle andre
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media